10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Nisan ayi da bitti. Yuzlerce sayfa binlerce yorum.
-
Mayıs bizim ayımız olsun
-
@agustcomte eylülden beri ay ay sayıyoruz hocam inşallah o ay bu mayıs ayıdır
-
Hiç duyumu olan yok mu acaba?
-
Şu mübarek Ramazan ayının yüzü hürmetine inşallah bu ay gelsin ilanimiz
-
antalya' da yapılan son eğitimde kurumun yeni alım talebinin bakan onayı seviyesinde takılı kaldığı yönünde söylemlerde bulunulmuş
-
@perküsyon ilanın külliyede olduğu söyleniyordu. Bakan hanımın danışmanlarına ya da yardımcılarına ulaşabileceğimiz kimseleri bilen var mı ? Kendimizi hatırlatıcı mesaj atalım.
-
@perküsyon kim bulunmuş peki?
-
@buchanan açıkçası biz ne yaparsak yapalım bir işe yarayacağını sanmıyorum. Çalışma bakanlığıyla ilgili genel bir sıkıntı var. Görevde yükselme sınavı yapmışlar bir senedir sonuçlar açıklanmamış. İş teftiş de keza öyle. Sgk teftiş de rekora koşuyor diyorlar. Yani evet bir istek var bir ilana elbet çıkılacak ama bu ilan artık 2020 yi bulsa şaşırmayacağım.
-
@pareto_wilfredo hocam artık gerçekten çok yorulduk bizim emeğimiz bilgimiz zamanımız( ki en önemlisi de ve bizi en çok yipratanda zaman) bu kadar mı değersiz.Yine bir yıl geçmiş ve ben bunu gelen sınav için yapacağım başvurudan anlıyorum çünkü değişen hiçbir şey yok.Emek veriyorsun çalışıyorsun daha kitapları çıkmayan kanun değişikliklerine bile hakim olup sınava giriyorsun(2018) sosyal çevreden ailenden soyutlanip kitaplara adiyorsun kendini ve değişen hiçbir şey yok.Herhangi bir iibf mezunu ile sen aynı görülüyorsun bu nasıl mümkün.Pdr mezunu olan bir adamın kaymakam olabilmesi nasıl mümkün.Bizim aylarca yıllarca bekletilmemiz nasıl mümkün.Sosyal devlet anlayışına sahip bir devletin işsiz vatandaşından fahiş fiyatlar da sınav ücreti alması nasıl mümkün.Bizim artık ciddi bir şekilde sesimizi duyurmamiz gerekiyor 450 bin iibf mezunuyla aynı kefede değil a grubundan ilk 5 bine 10 bine giren.Ben bölüm bazlı bu sıkıntıyı yaşadığımızi düşünüyorum.Yoksa 9500 ilahiyatçı 20 bin 20 bin öğretmen alınırken 5 bini bile bulmayan rakamlar kriz sebebiyle bizi bu hale getirmiş olamaz!
-
Diğer ilanlar bi tarafa bu ilan bi tarafa. En çok güvendiğim alımlardan biriydi, bu ilan için standart dışına çıkıp özellikle risk alip baska derslere zaman ayirdik bunun karşılığı bu olmamalı bi şeyler yapalım arkadaslar. Etkinlik falan gibi değil direkt muhataplarına ulaşabileceğimiz bi şeyler. Yoksa yanacak puanlar.
-
@gresham-t kesinlikle katılıyorum artık mujde bekler gibi ilan bekliyoruz en gelebilecek ilandı bir şeyler yapmak lazım...
-
@gresham-t Ankara'da bulunan arkadaşlar bizzat bakana ya da danışmana ulaşabilse o kadar iyi olur ki.Hiç değilse 2019 kpss öncesinde alım olacak mı olmayacak mı onu öğrenirdik.
-
Sgk denetmenligi sadece p23 ile p42 den mi aliyo yanı p48 almıyor değil mi ?
-
@paretowilfreḍo üstad 10.promosyon için bize bir haber yok mu? Toplantıdan da haber yok sanırım...
-
-
O kadar twitterda etkinlik yaptık yine de fayda etmedi sınav yaklastıkca umudumu da yitirdim insanda gerçkten çalışma şevki de bırakmıyorlar. Kpssye de toplam 100 kişiyi bile bulmayan ilanlar için mi giriliyor merak ediyorum. Kpss neden var ki? Kaldırılsa da boşluğu hissedilmezdi. Böyle üzerine ölü topragı atılmıs bi dönem olmaz olsun söyleyeceklerim bu kadar.
-
Kpss resmen boşuna yapılıyor burda biz 85-90 puan almış insanların hiçbir kıymetı yok, yorulduk artık kimsenin umrunda olmamaktan
-
milyonların girdiği sınavda resmen 100 kişiye varan alım bile yapılmıyor. işsizler kimsenin umurunda değil. birileri sadece cebinin peşinde. Allah cezanızı versin demekten başka bir şey elden gelmiyor maalesef.
-
Sinava basvurmak bile icimden gelmiyor artik