SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav kardeşim haklısın. ama verilen sözler dahi tutulamıyorsa vay o kurumun haline...
-
Bu ileti silindi! -
Bence bugün açıklanır. Diğer tarafta voynuk yazmış, listede olup olmadığını öğrenen birkaç kişiyle karşılaştım diye. Normalde kurum içindekilere bile liste hk. en ufak açıklama yapmazlarken sızdırmaya başladılarsa bugün açıklanır,buna güvenerek söylemişlerdir,yoksa hem kurumdan hem yetkili kişi bunlar, neden riske girsin?
-
millet dakika veriyor ne hallere düştük yahu
-
Süpertitiz mahsun yine çıktı piyasaya,bugün kesin diyor
-
@YEKUAS Trollere bakıp da gerilmeyin kardeşim. Sakince bekleyin. İnşallah hayırlısıyla hallolsun bakalım
-
Dediğimiz gibi buluyorlar bir tane trol sen diyorlar foruma yaz, milleti telaşa sevk et, sağa sola sorsunlar, bu arada forum muhabbeti iyice yayılsın. Sonuçlar açıklanırsa forum değerine değer katar, yok açıklanmazsada sana küfür etmeye gelenler bile forumu hareketlendirir. O halde şunu sorayım size, günlerdir insanları trolleyen adam her yazdığı -10 alıyor neden hala forumda? Neden engellenmiyor.
Şimdi bizde ty grubu olarak foruma trol bir hesaptan girip sonuçlar şu gün şu saatte açıklanacak desek, sonra da o hesapla insanların mağduriyetlerini güle oynaya izlesek bunun hebalini kim öder? Malumlar.net in olayı bu arkadaşlar, sabredeceğiniz kadar dayandınız, az bir zaman kaldı şunun şurasında, yapılacak en doğru şey beklemek böyle zamanlarda.
Bu arada benim tahmini fikrim Perşembe açıklanacağı yönünde, inşallah bugün açıklanır ve yanılırım
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav Kardeşim referans aşaması geçildi çoktan. emin ol mülakata gireceğini öğrendiği an başladı bu konu. Bugünlerde referans değişimleri değil, belki başka saiklerle değişimler olabilir. Müsterih ol
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo üstat, baktığında başkanın dahi yanilmasini göze alacak kadar neler dönüyor ortalıkta. Birileri sonuç öğreniyor,birileri insanların emekleriyle oyun oynuyor,birileri bakan beyi aratıyor. Bu işler çok mu düştü ele ayağa yoksa biz mi çok gerideyiz. Çalıştığım kurumda il mudurune ulaşmak bile zorken nasıl oluyor bunlar. Bizim gibi sadece emek verenlerin hiç şansı yok abi o zaman. Sistem seni sadece muhasebe memuru yaparim diyor. 5 mülakat tan elediler. 6 dan da 16 dan da elerim diyor o zaman. Anlayamıyorum moral bozmak peşinde değilim kusura bakmayın,hadi açıklanmamasını da göz ardı edelim fakat farklı saiklerle bu liste üzerinde oynaniyorsa yazık abi çok ama çok yazık.
-
@YEKUAS Kardeşim ben o sözlerin ortalığı karıştırmak için atıldığını düşünüyorum. İyi niyetli bir iddia değil o. Sizleri umutsuzluğa savurmak isteyenlerin ahmakça hamleleri. Kulak asmayın sizler. Allah inşallah kimin naptığını görüyor. Gönlünüzü ferah tutun.
-
Bu ileti silindi! -
http://forum.tercihiniyap.net/topic/201/açıklanmayan-mülakatlara-dair-son-dakika-bilgisi/7 . SGK denetmenlik içinde böyle midir acep? Olumsuz Dışlama insanların yüreğine su serpti de Sgk denetmenlik sonucunu bekleyenleri askıda bıraktı sanki.
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav yalnız 1 hafta dolunca (dun ne kadar çok sinir olsam da) bugün artık daha rahatım nasıl olsa beklenti kalmadı şu gün olabilirse diye,artık 1 gün de olabilir 1 hafta da olabilir,çok takılmıyorum nasıl olsa geri sayım yok
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav Amiiiinnnnnnnnnn
-
Bu ileti silindi!