SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@joeblack16 kazanan arkadaşları tebrik ederim.yakın zamanda öngörünüz nedir Haziran ayında bir sınav ihtimali var mı?
-
Uzmanlık sınavı da bugün açıklanacakmış dostlar, SGK açısından güzel gelişmelerde, ÇSGB için emin olamıyorum. Denetmenlikte bunlar belirlendikten sonra netleşir.
-
@Antimülakat Çalışma uzmanlığı da mı bugün açıklanacak hocam?
-
@Antimülakat hocam uzmanlık zaten açıklandı denetmenlik mı demek istediniz acaba
-
@Antimülakat SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı içinde söyledi:
Uzmanlık sınavı da bugün açıklanacakmış dostlar, SGK açısından güzel gelişmelerde, ÇSGB için emin olamıyorum. Denetmenlikte bunlar belirlendikten sonra netleşir.
Bu mesaj terbiye ve saygi sinirlarini astigi icin silinmistir (!)
-
@Oruçreis Daha önceki yorumlarda bahsettiğim gibi vmy ve sgk teftiş ile ilgili beklentim haziran ayı idi. Vmy öngörüm gerçekleşti. SGK Teftiş içinse ilana çıkılması için yönetmelik değişikliğinin başbakanlıkça onaylanması bekleniyor. Şu anda ilan noktasında teftiş kurulunun beklediği konu bu. Bizler de yönetmeliğin onayını RG de gördüğümüz anda ilan için geri sayıma başlayabiliriz. Kişisel tahminim haziran ayı idi fakat değişikliğin gerçekleşmesi gecikirse temmuzu bulabilir. En geç temmuz ayında kesin sınav olacaktır diye düşünüyorum.. Umarım vmy ile yakın bir tarihte olur ki sınava hazır bir şekilde girmiş oluruz.
-
@Ragnar-Lothbrok başkan uzmanlık diye belirtmiş, bana sorarsanız merkez uzmanlık hocam.
-
@joeblack16 bilgilendirme için çok teşekkür ederim.artık gözler Resmi Gazetede 2017 teftiş başlığında istişarelere devam edip sabırla bekleyelim.