21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@RootofAllEvil hocam sen guy değil misin öyle bi iletini okumuştum sanki
-
@ddguy evet hocam doğru
-
@HaniYaKi sınava girmezse başına ağrılar giriyormuş hocam Kardeşim bilmiyorum ki nasıl olacak bu iş meretin hiç garantiside yok en iyi bileni bile ortada bırakacak bi sınav insan kendini hiç hazır hissedemiyor insan
-
@RootofAllEvil kpss ye vmy için falan mı giriyon guy olsam kpss kitaplarını dağıtır bi daha k sını anmam diye düşünüyorum şimdilik
-
@iyimser16 evet, bu tarz sınavlarda da ezberden ve bilgiden çok sorulara aşinalık ve dikkat ön plana çıkıyor. bende de her sınav öncesi herşeyi unutuyormuşum hissi olur herkes gibi
-
Koca bir pismanlik var suan bende. Umutsuzluk. Korku. Acziyetimi en anladigim zamanlar bu zamanlar. Rabbim hepimizin hakkinda en guzelini en hayirli sekilde versin insallah. Cumleten basarilar arkadaslar
-
@kismetnasip hocam özel değilse şayet pişmanlık ne sebebten?
-
Bugünden itibaren 2016 aldığım 84 puani çöpe atıp 2017 ye giriyoruz inşallah daha yüksek alırız da üzülmek zorunda kalmayız Ya Rabbim...
-
@iyimser16 hep ayni hatayi yapiyorum. Yazarak caliscam diye soru cozmekten uzak kaliyorum. Soru cozmeyince de onca yazdiklarim gidiyor aklimdan, hep yazarak calismicam diyorum ama beceremiyorum. Pismanligim tam olarak yazarak calismak ve suan cogu konuyu unutmus olmam. Ne diyeyim Kendime kiziyorum iste
-
Yine onlarca kalem bitirdik,
Yuzlerce sayfa kitaplar okuduk,
Yazdik cizdik,
Cozemeyince sinirlendik,
Unutunca kendimize kizdik.
Oyle ya da boyle 1 yilin daha sonuna geldik.
Umarim hayallerimize kavuscagimiz bir yil olur.
Herkese basarilar diliyorum -
@kismetnasip hocam yarın hepsini hatırlarsın sıkma canını, inş yarın bu saatlerde güzel şeyler konuşacaz
-
Bir haftasonuna sıkışmış koca bir sene.
Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar -
@iyimser16 insallah hocamhepimiz icin cok guzel bir 2 gun gecsin insallah
-
Rabbim bu mübarek günün yüzüsu hürmetine emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin arkadaşlar herkese başarılar. Unutmayın sınavda sakin kalan kazanacak bu saatten sonra.
-
Kaybedeceğimi bildiğim bir savaşa girmek üzereyim sanki bu sınavda da olmazsa askere gideceğim
-
@ddguy maliye uzmanlığı daha çok ama olursa sgk uzmanlığı da fena olmaz
-
Arkadaşlar
-
Arkadaşlar 1 dakikanızı ayırıp lütfen okuyun!!!!!!!*****!!!!!!!
Bugün bir insan evladı yoktur muhasebeyi yetiştirebilen bu konuda rahatlatın kendinizi ilk önce(benim geçen yılki puanlarım 90 küsür ve ben 29 işaretledim tamamı doğrudur diye tahmin ediyorum bir aksilik olmazsa)
Şimdi asıl mesele bu sınavın böyle olmayacağını çalışan-çalışmayanın bir ayrımı kalmadığı kendi beynimizle kendimizin süre ayarlayabilmesi ve ders seçimini yapabileceğimizi HAYKIRMAKTIR!!! Bu sistem bir yıldırmadır!! Hiç bir insan 9 oturum sınav yapılmaz,bildiği şeyleri zaman bitti diye 10 boş bırakılamaz (1 değil 3 değil 10!!!!! )hayatında görmediği dersi önüne İşkenceyle bekletilemez!!!
4 yıl boşuna okumadığını 2 yıl boşuna KPSS yolunda rezillik çekmediğine inanan herkes bugün yarın BİMER e CİMER e şikayette bulunmalıdır. Şikayetler isimsiz alınmaktadır bu konuda da rahat olmalıyız bugün bunu yapmazsan seneye işinin düşmeyeceği bu sınava hiç belli değil unutma ️ Ayrıca ösym değerlendirme anketi çıkacak karşınıza Aday işlemlerine girince bunu da boş geçmeyin bütün şikayetleri dile getirecek şekilde sorular var (sınav süresi gözetmenden memnuniyet soruların türü v.b) işaretleyin üşenmeyin Ve yapın anketleri tek tek,bunu bugün kendin için yapmazsan kimse senin için bidaha yapmaz️ -
@yldzkrc dostum 91 aldığında hukuka hangi kaynamtan çalışmıştın?
-
@yldzkrc hocam benimde 2.girişim.Kursa gştmilmiydiniz 91 aldığınızda.