Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
- Promosyonda saçma sapan bi yedek sırasında kalsak, 9. Promosyonda başvurma hakkımız oluyor mu ?
-
@düsenberi tabi oluyor hocam
-
.........
-
@wesley10 eyvallah hocam inşallah dediğin gibi olur :))
-
@AzizAK Dostum senin dediğini ben 14 Nisanda yaptım merak etme. Üstelik haberi yaptıran ben olduğum gibi haber metnini yazan da benim. Hiç bir ses seda çıkmadı. Haberi yaptırmam sebebi sınava hep aynı adaylar girmeden GUY DAN önce açıklanmasi ydi ama işe yaramadı. @wesley10 biliyor haberi yaptırdığım gün ona da söylemiştim. Okumak istersen haberin linkini vereyim ama LİNK paylaşmak yasak ise adminlerimiz silebilirler küsmece darilmaca olmaz bu konuda. http: //www. memurlar .net/haber/660795/sinavlara-hep-ayni-adaylar-basvurmak-zorunda-kaliyor.html
-
@Antimülakat anladım hocam teşekkür ederim. Bi arkadaşım SGK bu konulara önem veriyor eşleri mağdur etmiyor eşinin olduğu yere atanırsın demişti. Kesin bi bilgi olması açısından bir de sizlere sormak istedim. İnşallah kazanırız da ondan sonrasını bi yola koymuştur allahım
-
-
.........
-
Valla tüm haber kanallarının whatsupp ihbar hatları var twitter etkinliği gibi es anlı olarak bu hatlara etkinlik yapabiliriz sesimizi duyurun diye
-
Arkadaşlar kimsede bir duyum vs. yok mu ? Bu hafta gelmeyecek densin bilelim en azından, Başkan sessizliğini koruyor zaman geçmiyor
-
........
-
-
Sgk sınav hizmetlerindeki memurların bu konuda bilgisi olduğunu düşünmüyorum bugün aradım komisyondan bize gelmesini bekliyoruz dediler
-
-
Bende gecen hafta kurumdan birinden duydum referanduma kadar bizim mulakatla ilgili hicbirsey yapilmamis sonrasinda da seflik mudurlukle ilgilenilmis onun sonuclari aciklandiktan sonra bizimkine gecilmis guvenlik sorusturmalari yapiliomus
-
........
-
-
........
-
Güvenlik sorusturması yapilmistir cunku yeni yapiliyor olsa yaklasik 2 ay daha beklememiz anlamina gelir böyle birsey olsa başkan az kaldı demezdi.Biz insan kaynaklarını arayalım bence direk
-
Arkadaslar ik ya yuklenın bız rahat degılsek onlarda rahat olmasın ben evdeki herkesi artıyorum sırayla