Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@gmsmustafa aynen öyle hocam yalan da olsa heyecan oluyor
-
merhaba arkadaşlar,
dün bir arkadaş içini dökmüştü bugün ben de bir şeyler yazayım dedim.
mezun olalı uzun zaman oluyor ve daha bir işin ucundan tutabilmiş değilim. derece yaparak mezun oldum, ingilizcem çok iyi, kpss 2016 yılında bazı puan türlerinde ilk 100 ün içindeyim. bu sene ve geçen sene girebildiğim tüm sınavlara girdim kiminde mülakata kaldım kiminde kalamadım. mülakata kaldıklarımda ise maalesef elendim. puanımın iyi olmasına güvendiklerim de bile hüsrana uğradım. şu anda elimde sadece bu var, tabi daha guy, vmy falan var ama en yakın bu var ve şu anda bunu her şeyden çok istiyorum hayatımı rayına oturtmak için. peki bu olsa bile emeklerimin karşılığını alabilmiş sayabilir miyim kendimi? hayır. neden? çünkü nereye atanacağımız belli değil, maaşı ve özlük hakları durumunu biliyorsunuz, bir de iki ayı geçkin bir süredir bekliyoruz olumlu veya olumsuz. önümüzü göremiyoruz.
neden böyle oldu diye sormaktan alamıyorum kendimi. çalışarak emek vererek bir yerlere gelebilmek bu kardar mı zor.
bu satırları yazma sebebim biraz önce bir arkadaşımla yaptığım telefon görüşmesi. kendisi branş öğretmeni ve 3 yıl önce 70 küsur puanla atandı. kurslarla birlikte maaşı 5000in üzerindeymiş, öyle diyor. bir de kendime bakıyorum 2 ay önce girdiğim mülakatın sonucunu bekliyorum.
nerde yanlış yaptım diye soruyorum kendime, çalışmadım mı? emek vermedim mi? iyi puan almadım mı? çalışarak mı emek vererek mi hata yaptım?
artık ne ders bakacak moralim var ne de dayanacak gücüm var ama bekliyoruz işte.
kusura bakmayın buraya bunları buraya yazdığım için. ama içimde tutmak istemedim daha fazla. en azından sizlerin içinden beni anlayabilecek insanlar vardır.
hiçbir şeye yanmıyorum da gençliğimizin en güzel ve en verimli yıllarını sınav ilanı, mülakat takibi yapmakla geçiriyoruz, ona yanıyorum.
sağlıcakla kalın... -
Az kaldı artık. Birazcık sıkıcaz dişimizi. Yarın bu hafta bitiyor.En geç haftaya cumaya kadar açıklanır. Yani şurda artık bekleyeceğimiz süre 7 gün kadar. Bitti artık süreç. Sonuna geldik. İnşaAllah beklediğimize değer ve kazanırız.
-
@ykbs içimdekilere tercuman oldun hocam. ALLAH emek edenlere güxzel günler nasip etsin.
-
@ykbs sıkma canını kardeşim inş. bu sınavı kazanırsın gittiğin şehir hayalindeki olmaz belki ama mutlu olursun iyi insanlarla karşılaşırsın. herşey maaş statü değil hayatta iç huzuru versin Allah. Sistem böyle elden ne gelir. Sen elinden geleni yapmışsın , o açıdan için rahat olsun bnce. insan ömründe 3-5 yıl bişi değil inan şimdi bize zor geliyor, etrafımızdaki insanların kolay yoldan bişilere sahip olması da ağır. yalnız değilsin seni anlıyoruz..
-
Akşama yazarız arkadaşlar, zaten hep yazıyoruz toplu bir TAG altında yazarız tamamdır. Saat geç olmasın denmiş kaç olsun ?
-
@wesley10 hocam 9 iyi mi sizce?
-
@wesley10 daha önceki sayfalarda da belirttim.şahsi kanaatim tag selim başkana yönelik olsun
-
@ykbs Haklı olana hakkı verilsin de isterse dünya yansın! İlk arbedesi değil bu sistemin bizler üzerindeki sonuncusu da olmayacak ne yazık ki. Durumundan herbirimiz hissedarız hocam. Ağzına sağlık, halimizi dile getirdin.
-
@ykbs Hocam ben de senin durumuna benzer şekildeyim bazen diyorum aza kanaat edip öğretmenliği seçmedin diye ama uzun vadeli düşündüğümüzde emeğimizin karşılığını bu alanda daha iyi alabiliriz gibi geliyor. Öğretmenler uzun vadede sıkılıyor, maaşlardan şikayet ediyorlar benim izlenimim bu yönde
-
21.00 Twitterdayız
-
@Kamucu hocam aslında bahsetmek istediğim tam olarak maaş değildi arkadaşı da kötülemek istemedim, sadece eğer ben daha fazla emek veriyorsam ve aşağı yukarı aynı sistemde ki benzer sınavlara giriyorsak onun hakkını alıp benim alamamam sorun. başka birinden bahsedeyim sana, kpss den 58 alarak atanan bir rehberlik öğretmeni. tamam onun hakkı bu ve sonuçta sıralamaya girerek atandı. şimdi benim durumuma gelirsek, 3 kere kpss ye girdim ve en düşük p3 puanım 83 tü. hadi bunu da sayma. kurum sınav açar sıralamaya girebilirsen sınava girersin. sınavda iyi yaparsan ve barajı geçersen mülakata girersin. işte tam bu noktada aldığın bütün puanların bir değeri olmuyor ne yazık ki. benim derdim bu. gerçi şimdi öğretmenlere de mülakat geldi. bence şu koşullarda gelmemesi daha iyiydi öğretmen adayı arkadaşlar için.
-
@ykbs Anaa aynı durumdaymışız, bunu paylaştın ya yalnız değilmişim dedim. Hiç moral bozma dostum, kurum sınavlarından bende çok çarpıldım, emeğimizin karşılığını bir şekilde alacağız elbet. Çalışmanın sıkıcı gelmesi olayını, bilgiye halihazırda sahip olmamıza bağlıyorum. Okumaktan gına geldi, bende ders notlarımı bilgisayara geçmeye karar verdim, tekrar oluyor, arada müziğimi açıyorum sıkılmadan. 1 denemeyi 2-3 günde bitirebiliyorum, gerisini sen düşün artık
-
Arkadaşlar etkinliklerde 9. PRO vurgusu da yapıyoruz, lütfen ilan bekleyenler de tweet atsınlar
-
@ykbs
Allah'ım gönül rahatlığı versin
Ailelerimize bize sağlık versin
bizimde nasibimiz bir yerlerde vakti zamanı gelince en hayırlısı olucak inşallahSabrin sonu salamet
-
Arkadaşlar bana bir yardımcı olur musunuz? Bu GUY sinavi için sadece çıkmış soruları çözmek başarmak için yeterli mi? Az bişe altyapımiz var ama ne kadarı çıkmış sorular yada benzerlerinden gelir? Sadece bunlara bakarak başarılı olunabilir mi? Bugün PTT mulakati vardı gitmedim, eğer bu söylediklerim GUY için yeterliyse o sınava gidecem yoksa ona da gitmeyeceğim
-
@ParadoX hocam ben aylardır ders çalılmıyorum bu hafta son 3 uıl guy denemesi çözüp gireceğim işe yarar mı bilmiyorum
-
@ParadoX gecen sene 1 hafta tekrar bi haftada kitaba yogunlasarak kurum sinavindan 89 almistim basit bi sinav ama dikkat gerektiriyor konulara calisirken basliklara dikkat ederek calisin cok derinlere dalinca kafalar karisabiliyor
-
-
@economistic kesin mesaiye kalıyorlardır