Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
En beklenmedik zamanda,
en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam…
Ne kendinden umut kes, ne de hayattan…Cumamız mübarek olsun
Allah gönül rahatlığı versin hepimize -
@soul hocam ben buradaki arkadaşların güzelliğine veriyorum onu. Yoksa iibf mezunları kadar birbirinin kuyusunu kazan ve birbirine destek vermeyen yok benim gözlemlediğim.
-
@guyman Bizim inancımıza göre dünyanın 70 yılı ahiretin 1 gününe bedelmış kardes. Ben öbür tarafa göre konuştum 1 gün bile kalmadı yani sonuçlara ölüme de az kaldı diyorum yani gülmek güzeldir kardes istediğin kadar gül, Rabbim hep güldürsun bizi
-
@ParadoX eyvallah abi dün bununla ilgili bir video izlemiştim üstüne güzel oldu hepimizin hakkında kesin olan bir şey varsa o da ö-le-ce-ğiz net. Haklısın zaman daraldı ve asıl soru şu öbür tarafta ki komisyon çok daha sağlam acaba oraya ne kadar hazırız? Yalan dünya diye boşa dememişler...
-
Koca hafta cuma gününü bekliyoruz cuma olunca enerjimiz bitiyo beklemeye duyumlar bol da olsa bugün cuma hiç belli olmaz belki de açıklanır
-
Hayırlı Cumalar Dostlar
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar Bugün sabah gördüğüm bir tesadüf olabilir mi sizinle paylaşmak için çektim fotoyu belkide o gün bugündür
-
...............
-
Hayirli cumalar herkese, bugun yok mu ihtimal ya gercekten yorulduk diyecek soz de kalmadi.
-
Hayırlı cumalar dostlar ..
-
Hayırlı cumalar
-
Artık bugün açıklanacak hissediyorum diyebilenimiz bile yok .. Hayırlı cumalar kazanmanız dileği ile
-
@Estevez Kardeş dün bizim minik tospisle ugrastik inmedi aşağı. Şimdi cumadan dönerken çektim araba les gibi sen yazıya odaklan
-
@ParadoX Yazının Siyah Beyaz oluşu da daha bir güzel olmuş üstad
-
Dostlar dün @paretowilfredo üstadın yaptığı haberden esinlenerek bugün ben de bir yazı yazdım ve bir kaç haber sitesine yolladım. Haber yapip, yayinlarlarsa ise yarar mı bilmiyorum da en azından kamuoyu oluşur diye düşündüm. Üstadın yazısından da bazı alıntılar yaptım izni olursa.
SGK Sınav Sonuçlarını Açıklamamakta Kararlı !
8.Promosyon Mülakat Sonuçları Açıklanmayacak mı?
Sosyal Güvenlik Kurumu, Denetmen Yardımcılığı 8.Promosyon alımı için 23 Aralık 2016 tarihinde ilana çıkmış, mülakatlar ise 13-24 Şubat 2017 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Mülakatların tamamlanmasının üstüne 80 gün geçmiş olmasına rağmen adaylar hala sınav sonuçlarına ulaşabilmiş değiller.
Mülakatlara katılan 1600 adaydan sadece 400'ünün mesleğe adım atacak olması ve bu belirsizlikte her adayın mesleğe girme umudu taşıyor olması, geri kalan 1200 adayın gelecek planlarını hüsrana uğratacaktır.
Her ne kadar ülke olarak hassas bir dönemden geçmiş ve hala geçiyor olsak da bu kadar gencin emeklerinin de yitirdikleri zamanın da bir telafisi bulunmamaktadır.
Ülkesine hizmet için sesini duyurmaya çalışan, her gün sosyal mecralarda onlarca etkinlik düzenleyen ve gerçek anlamda mağdur edilen gençlerin sesine kulak verilmesini Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı’ dan rica ediyoruz.
Sınav Sonuçlarının Açıklanmaması Domino Etkisi Yaratıyor!
Adayların sınav süresinin geçerliliğinin 2016 sınavı için 1 yıla düşürülmüş olması yetmezmiş gibi girdikleri sınavların sonuçlarını da öğrenemiyor olmaları, 3 hafta gibi kısa bir süre kalan 2017 KPSS sınavı için de konsantrasyon eksikliği yaratarak adayları her yönden mağdur etmektedir. 2016 KPSS den yüksek puan alan adaylar, sınav sonuçlarının açıklanmaması nedeniyle -haklı olarak- önlerine çıkan tüm sınavlara müracaat etmiş ve nispeten düşük puanlı adayların önüne set teşkil etmişlerdir. Hem yüksek puan alan ve puanlarının geçerliliği bitmek üzere olan adaylar mağdur edilmiş, hem de nispeten düşük puanlı adaylar dolaylı olarak engellenerek zaten yüksek olan işsizlik rakamlarında iyileşme olması konusunda olumsuz etki yaratmışlardır.
SGK Başkanı Sayın M. Selim Bağlı’ ya Soruyoruz: Yeni Alımlar 2017 KPSS Açıklanmadan Önce Yetişecek mi?
SGK Başkanı Sayın Mehmet Selim Bağlı, KPSS 2016 puanı ile iki alım planladıklarını açıklamıştı. Bu alımların ilki olan 8. Promosyon denetmen yardımcılığının (her ne kadar sonuçları açıklanmasa da) gerçekleştirildiğini biliyoruz. Adaylar 9.Promosyon alımı için de 2016 KPSS puanı ile ilana çıkılarak, 1 seneye indirilen 2016 KPSS Puanı geçerliliğindeki mağduriyetlerinin bir nebze de olsa giderilmesi konusunda sayın başkandan müjde beklemektedirler. 2016 KPSS mağduriyetlerinin giderilmesi açısından 500 kişilik bir müjdeli haber adayların gönlünü bir nebze de olsa ferahlatacaktır. Sayın Başkandan taleplerini iletmeye çalıştığımız gençlerin seslerine kulak vermesini rica ediyoruz. -
@ParadoX Allah razı olsun hocam
-
@wesley10 Senden de dostum sen hatirlattin zaten onu yazmayı Unuttum affına siginiyorum
-
@ParadoX Ne affı hocam olur mu öyle şey
-
Artık birilerinin "İnsanlığa fayda(m)ız olmadıktan sonra hangi Alî makamda ne kadar büyük olabiliriz ki?" Sorusunu sorması gerekiyor! Biz zaten hesabımızı kışa göre yapıp yaz çıkarsa bahtımıza dedik, ama bu mesele gerçekten bu kadar uzatılmalı mıydı? Bir karşılığını bile alamadığımız o kadar etkinlik yaptık; bu sonucu bekleyen bizler devlet büyüklerimizin gözünde bu kadar mı önemsiziz? Kafamda deli sorular
-
Sosyal güvenlik elçileri anı yarışması sonuçlarını da gördük çok şükür.