Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@2525 aynen öyle hocam
-
bu kadar muallakta olan ne anlamıyorum ya sınavı yapan kurum belli inceleyen komisyon belli tamam vardır bi sorun; bu kadar süre açıklanmadığına göre de nedenini söylemek bu kadar mı zor. deyin arkadaşım söyle bi problem oldu bu yüzden şu tarihe kadar açıklanmayacak. bunun bilgisini vermenin önünde ki nedir çok merak ediyorum. bakanın özel kaleminin arkadaşını( dıdıdnın dıdısının dıdısı gibi oldu ama) biri tanıyomuş işte geçen hafta demiş ki bu hafta için açıklanacak. yav he he heeee dedim. artık duyum alanlara, sallayanlara kızmıyorum herkes atıyo bişiler ortaya da kimsenin bilgisi yok.
-
Sayın Başkanın neye göre ' az kaldı' dediğini merak etmeye başladım ister istemez. 21 Gün geçti o sözün üzerinden. Çıkıp Ağustos'da açıklanacak dese kimse bu kadar mağdur olmaz, beklentiye girmezdi. O sözden sonra süreç bu kadar uzayınca da insanın aklına hoş şeyler gelmiyor tabi.
-
81 gün olmuş ya şaka gibi zamanaşımına uğradı deyip açıklamazlarsa şaşırmam
-
@nefiseok zamanaşımı sürelerine bunu da eklemek lazım. Sgk da mülakat zamanaşımı süresi aşağıdakilerden hangisidir? Diye
-
@ParadoX aynen hocam hiç bi sınavda kaçırmayacağımız bi soru olur ağlanacak halimize gülüyorum artık kafa gitti
-
@nefiseok napalım hocam mecbur gulecez. Allah başka dert vermesın geçecek bugünler de elbet
-
@economistic bi malumatınız var mı acep?
-
Öğretmen mülakatları Çarşamba açıklanacakmış Ülkenin tüm pis işlerini İİBF mezunlarını yapıyor galiba bir tek biz bu kadar araştırılıyoruz ...
NOT: Tepkim öğretmenlerin sonuçlarının bu kadar çabuk açıklanmasına değil, bizim bu kadar uzun sürmesine. Binlerce kişi beklemeyecek ne kadar güzel.
-
@economistic hocam bizi terk etti guy a geçti @ParadoX hayırlısı diyebiliyorum sadece canımız sağolsun
-
@nefiseok boşver @economistic i zten anca hava atiyo bize gitsin guy olsun konuşmayalım onunla. Bunları benim dediğimi söylemeyin ama sakın
-
Bence guy'un açıklanmasını geciktiren de biz SGK grubu olduk. Gizli bir lanet gibi gittiğimiz yeri kurutuyoruz
-
..............
-
-
Vmy yerleri belli olmuş girecek arkadaşlar bu sefer bende görüşmek istiyorum
-
.......................
-
@nefiseok grup olarak problemli olduğumuzu düşünüyorum.
-
@BahtsizBedevi hic izlemedim hocam, malum ayni saatte cesur ve guzel var
-
Valla bizimkiler artık beni takmıyo haftaya sınava gircem diyorum girmesen olmaz mı diyolar
-
Vergi dairesi müdürlüğü açıklandı bugün yarın guy da gelir. Bi sen gelmedin Zalıımmmm SGK hem sizler için üzülüyorum hemde 9 pro gelmeyecek diye korkuyorum hem guy da sıkıntılıyım ondan korkuyorm, hemide vmy kpss ve guy sonrası hatta razamana denk geldi ondan korkuyorum, 90 puanla orta kalıp kpss den puan alamamaktan korkuyorum,üzerine beşiktaş şampiyonluğu kaybeder diye korkuyorum . Herşeyden korkuyorum kafayı yedim galiba