Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Ya Arkadaşlar Başkan Hazirandan önce 9.promosyon ilanı gelecekmi twittini beğenmedi mi. Yani sonuçlar açıklanmandan ilan gelmesi biraz zor gibi(daha önce aksi bi durum oldu mu bilmiyorum) Bence Haziran'a sarkmaz sonuçların açıklanması. Haziran'a uzarsa eğer Başkan neden beğendi? Bizi boşuna beklentiye sokmuş olur. Ben zannetmiyorum öyle olacağını.
-
@2525 evet Ben de aynı fikirdeyim başka sınavlar başka konular hatta sgk dan soğuma olayım devam ediyor sanırım vmy daha çok istiyorum sonra guy sonra sgk olarak sıralamam değişiyor 30 yıl çalışacağımız yer sonuçta..o ara sgk olurda açıklanırsa da değerlendirmeye alınıp sevinilebilinir
-
altı üstü bi denetmenlik. teftiş değil merkez uzmanlık değil mülki idare amirliği değil hakimlik hiç değil. bu ne menem bişeymiş böyle. 3ay olayım der. tribe girdik. guy da gitti kpss de.
-
İibflinin halinden anlarlar dedik hep itina ile yaklaştık. Anladıkları falan yok. Karınları tok sırtları pek.
-
bu şekilde sadece kendimizi yıpratıp konsantrasyonumuzu bozuyoruz
-
Arkadaşlar selamlar olsun. Bu başlığa pek yazmasam da her gün takip ediyorum ve çabalarınızı takdir ediyorum.Umarım çabalarınızın karşılığını tez zamanda alırsınız.
Neyse söylemek istediğim şey şu:Bugün sgk müfettişlik için başkanlığa gittim.Saat 3 olmasına rağmen 20 kişi bile başvurmamıştı katılım ilk günden az. Sgk denetmenlik sonuçları neden açıklanmıyor diye sordum. Görevli bayan bizim birimimiz farklı ama güvenlik soruşturmaları artık çok uzun sürüyor. Valiliklerden onay bekleniyor ondan gecikiyor tahminimce dedi. Ben de eyvah dedim o zaman daha çok bekleriz dedim orasını bilemem dedi. Bu bir kurgu değildir maalesef 1 saat önce yaşadığım diyalog. ./ -
Merhaba arkadaşlar.Daha önce de bu başlıkta yazmıştım.Bekleyip sürekli şikayet etmekle hiçbir şey değişmez. KDK ya sgk özelinde fakat tüm a grubu kadrolardaki mülakat süreçleriyle ilgili şikayetinizi yapın. Sürecin uzun olması hem insanları yıpratıyor hem de mülakatların güvenilirliğini şüpheye düşürüyor. Merak etmeyin başvuruda isminizin açıklanmasını istemiyorsanız böyle bir seçenek de mevcut. Sadece 5 dakikanızı alacaktır.Emin olun twitter dan daha etkili olacaktır. Saygılar...
-
Acaba Başkan çoğu gitti azı kaldı anlamında mı az kaldı dedi
-
Herhalde her gun bir kisiyi sorusturuyorlar
-
@kütüphanesakini Azı gitti, çoğu az kaldı demek istedi bence
-
Siz daha çok beklersiniz demek istemiş de olabilir
-
Artık tuz bile koktu yaa inş. Guydan atanırım da bu sgk süreci içine girmem ne saçma süreç
-
@Fişek-MORGEN niye ya biz çok eğleniyoduk
-
Şu tarihçi kadir koç twitterdan paylaşmış sgk 8. pro ve diğer bir kaç sınavı saymış 10 gün içinde açıklanacakmış arkadaşlar demiş ama ne kadar itibar edilir bilmiyorum
-
..............
-
@nefiseok bu site eğlenceli hocam fakat akıllı telefonu olmayanı düşünün
-
@Fişek-MORGEN valla benim telefonunda akli gidiyo arada cok merak ediyorum ne oluyo duyum var mi falan diye burasi olmasa çoğunhn psikoloji daha bozuk durumda olurdu
-
Dostlar gerçekten beklemek çok zor. Mülakat bitiş tarihinden 80+ gün oldu. Bunların dışında liyakat esaslı sonuçlar gelir temennisi de azalıyor her saniye. MEB,Polislik gibi mülakatlar çok kısa sürede açıklanırken denetmenliğin bu kadar uzun sürmesi acaba listelerle oynanıyor mudur, şüphesini beraberinde getiriyor. Yine Allah'tan başka sığınacak bir yerimiz yok. Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
@guyman Hocam GUY başvuruları bitmeden, referandum sürecinde açıklanacak da demişti, güvenme derim
-
20 bin öğretmenın atanacagı mülakat 13 subatta son buldu adam yarın acıklıcaz dıyor şaka gibi