Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar topluca kuruma gitsek randevu alaraktan. Hem ziyaret eder hemde mülakatı sorariz . Nasıl olur acaba
-
Niye bu kadar sustuk yıldık yorulduk yiprandık neden hakkımızı aramaktan dahi aciz bi haldeyiz neden hala eli kolu bağlı bekliyoruz hiç mi gücümüz direncini yok kpss de elden gidince mi anlayacağız bişeylerin geç olduğunu neden gerildik neden toparlanamiyoruz tepkisisiz hiç kimsenin mi bi önerisi yada bu belirsizliği gidermek adına tek bir sözü yok haydi bişeyler icin daha geç olmadan bu sonuçları öğrenelim hadi yilmis halden siyrilmanin tam vakti yoksa çok geç olacak
-
-
@economistic saat kaç da Tuğrul hocaya ulaşalim biraz gec olsun artık ses getirelim ulasabildigimiz kadar insana ulasalim gruplarda paylaşalım haydi toparlanalim
-
@nefiseok Benim olumlu şükür, izmir
-
Kazanan tüm dostları tebrik ediyorum yürekten. Allahim güzel neticelendirmeyi nasip etsin. Benim olmamis, üzülmuyorum çünkü hak ettiğimi düşünmüyorum bu sinavi. Şükürler olsun ki benim yerime bu sınav için emek verip hakedenler kazamis. allahım bize emek verip sonuç beklediğimiz sınavlardan olumlu sonuç almayi nasip etsin. Kazanan bir çok dostumu gördüm tek tek sayamam suan ama hepiniz adına çok mutlu oldum allah da sahidimdir.
-
-
-
Etkinlik mi var arkadaşlar?
-
@economistic etkinlik mi yapalım ?
-
-
@ParadoX sizin sgk olduğunda da biz bir bukadar çok sevineceğiz hocam inanıyorum ki güzel sonucu buradan bize duyuracaksınız inşallah
-
-
@yldzkrc İnşallah sayın hocam. Beklediklerimizden olumlu hayırlı birer sonuç alabilirsek tabi ki sizin gibi dostlarla yaşayacağız bu mutlulugu. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hocam
-
@economistic Hocam tamam saat duyuracağım hazır olalım
-
Bu gece 23.00 arkadaşlar duyuralım bakalım Geç saatlerde şans deneyelim bu sefer, kaybedecek birşey olmaz, zaten ancak duyurabiliriz.
@economistic o TAG çok uzun hocam ya bir orta yol düşüneceğim, iletişimde kalalım
-
-
................
-
@-Deficit- Dostum ya soracaktım sonra Alis mizmizlandi soramadim Aile olumsuz mu oldu? Bizim çorba birlikte vakıflarda kaynar sakin ola sıkma canını kardesim
-
Bir süredir hepinizi uzaktan izliyorum sabırsızlık ufaktan bende de var göstermeye başladı. Guy sınavını kazanan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum.