Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic arda hoca benim hocam ya ararim simdi saat sohleyin
-
-
@economistic taman hocam haber ederim ben o zamana kadar duyuru yapar etkinlik icin
-
@economistic İnşallah herkesin bildirimi açıktır da haberi olur etkinlikten amacım o
-
@wesley10 birileri bizim adımıza mı yazıyor öyle olunca? Hiç anlamıyorum da eğer öyleyse sıkıntı olur tabi @ZıplayanPırasa hocam bir de biz onu organize edene kadar Sgk sonucu açıklar herhalde yaniiiiiiii diye optimist yaklaşıyorum
-
Ben bir video hazırladım. Fakat twitter video kabul etmiyor sanırım etkinlikte kullanıcaktım.
-
-
arda hocaya şu an ulasilmiyor konusunca yüksel bilgili den de destek isterim o bu konularda etkili bi isim
-
@economistic son ihtimal öyle yapacağım
-
Twitter kaç mb destekliyor bilen var mı
-
Geldimmmm. Tag belli mi arkadaşlar
-
-
@kizilderili mb bilemicem de 25 sn ye kadar kabul ediyor inshot danda küçültürsenz rahat onaylar hocam
-
Video müthiş emeğine sağlık @kizilderili kardesimm herkes lütfen paylassin Video gelince
-
Bu gece ayrı bir heyecan var etkinlik için bakıyorum da Yılmadan devam ediyoruz gerçekten ...
-
...................
-
@wesley10 Sen videoyu izle de adamlar bizi beklettikce ortaya çıkan cevherleri gör. Sgk bizi bekletmeye devam ederse @kizilderili ye anca denetmen yollar çayını içmeye adam belgesel yapımcısı olur çıkar, burada bi benden bi halt olmaz gerisi hepsi değerli maden, ben koca kurt
-
Bu linki etkinlik saati beğenirseniz paylaşırız.
-
@ParadoX estağfirullah abi senden de iyi gazeyeci olur bak hani