Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX Hocam senin gibi bir ADAMı almayan bir kurum üzülsün bunu ciddi söylüyorum. Morallerini bozma, ben üzülmüyorum senin adına olmadığı için, çünkü seninle aynı mesleği paylaşmak istiyorum İnşallah Denetmen Yardımcılığı olacaktır moralini yüksek tut
-
@ParadoX onlar sana biz sana layık değiliz demdk istemiştir hocam sıkma canını daha seni bekleyen sınav var üstelik açıklanmamış mülakatımız var
-
@ParadoX benim arkadaşı da almamışlar hocam 26 yaşında puanları okulu zekası tipi kılığı konuşması her şeyi yerinde hem de erkek bayan değil ki ordan elediler (ki bunu hep yapıyorlar) diyelim. Neye göre olduğu az çok belli işte. Sağlık olsun vardır bir hayır sizi denetmenliğe en başta kazananlarda görmek isterim inşallah az kaldı iyi sonuçlara hem Aliş de babası denetmen olsun istiyor belki ne biliyoruz di mi Hadi toparlanın daha gün sayıyoruz 89 mu 90 mı
-
............
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Beni teselli edin dostlar. Vakıflar genel müdürlüğü açıklandı ve listede adım yok. Alımı neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama başkanın bana yasin çok büyük seni alamayiz dediğini şaka olarak algılayıp ümitle beklemistim resmen dünyam yikildi. Hayırlısı diyorum hakkımızda ama baya ağır geldi açıkçası. Neyse ben bir süre kendime zor gelirim hakkimizda hayırlısı olsun yine de.
Senin kazandı haberine mutluluğuna ortak olacak kaç koca yürek olduğunu bilsen..
@ParadoX güzel haberlerini (mizi ) birlikte alırız İNŞALLAH . Ayrıca seni tanıdığım için de çok mutluyum.
( Gerçekten tanısanız forumdaki sıcak hâl ve hareketlerinin onda 1i anca burada gördüğünüz. )
Adamdır, babadır vesselam .
N.kta -
@ParadoX SGK Allahın izniyle olacak abi inanıyorum burada sevincinide paylaşacaz inşallah
-
@ParadoX biraz klişe olacak ama yaştan dolayı seni almayanlar yarına çıkacağını biliyo mu acaba hayırlısı olsun abi
-
@ParadoX Bizim hayir sandiklarimiz ser, ser sansiklarimizda hayir vardir abi seni senin icin daha hayirli olacak bir yer bekliyordur sikma canini
-
Hesap numaramı yazayım da 5 er tl ativerin sizin gibi dostları olan adamın sırtı yere gelir mi be! Ciddi manada canım çok acıyor çok da üzüldüm, bir çoğumuzun yazdığını okurken gözümden yaş aktı Allah var yukarda. Hepinizé yürekten teşekkür ediyorum kardeşlerim, ciddi manada toparlanmam için bu desteğiniz çok mutlu etti beni. Şuan gülüyorum hala espiri yapabiliyorsam (5tl olayı espiriydi neye yetecek 5 tl ) sizin desteginizledir. Aylardır bu başlığı bu forumu şiddetle savunmakta ve korumakta olduğum için beni haklı çıkardığınız ve omuz verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. @Deficit kardeşim cidden senin listede olduğunu duymak çok hoşuma gitti, Allah hayırlı uğurlu etsin canım dostum. Bizleri unutmayasin!
-
@ParadoX 10 tl atalım abi o zaman biz sgk nın çilekleş 8. Promosyon ailesiyiz hepimiz burası ya da değil iyi yerlere gelip bugünleri hatırlıycaz ve siz değerli insanları hiç unutmıycam.. En iyi yerlere layıksınız umurum hakettiğini alırsınız
-
@ParadoX hocam sıkmayın caninizi Allah bir kapiyi kapatip bir kapiyi acar . İnşallah denetmenlikle ilgili bekleyisiniz olumlu sonuclanir. Buradaki herkesin olduğu gibi benimde dualarim sizinle.
-
Bende buraları sessiz ama düzenli şekilde takip edenlerdendim ama usta teselli diyince dayanamadım yazdım Her şeyde vardır bi hayır usta düşün düşün ne sabır kalıyo ne kafada saç kalıyo akarına bırakmak daha iyidir belkide senin canın sağolsun
-
@ParadoX yaşı bahane edip mülakattan elemek en hafif tabirle alçaklıktır. O zaman en başta almasınlar! Zor gelir eminim, can yakar ama olanda elbet hayır vardır. Belki sizin yaşınızı bahane edenler sizin için çok daha iyi olacak şeylerin önünü açmışlardır o yaptıklarıyla. Sabır zor ama mükafatı büyük. Allah hepimize sabır versin
-
..................
-
..............
-
-
Allah var, Gam yok! Calismaya devam. Yaşım ve kpss puanı itibariyle Son sınavım vergi mufettis yardimciligi bu saatten sonra belki yetişmez ama deneyecem. Maşallah aklı selim ne kadar dostumuz varsa hepsi sgk denetmen de aynı başlık altında. Hepinizin görüşleri o kadar güzel o kadar mantıklı ve ferahlatıcı ki Allah hepinizin gönlüne göre en hayırlısını versin dostlarim. Hiç bir baltayla sap olamazsam alisle oyuncak sektörüne gireriz artık siz de gelin bizi denetleyip kahvemizi için
-
@ParadoX Gerçekten çok acı bi durumdur. Guydan elendiğimi görünce üzerime kaynar sular dökülmüş gibi oldu ertesi güne kadar kendime gelemedim ve aklıma geldikçe hala çok kötü oluyorum. Tabi bu senin mülakatta elenmenden kat be kat hafiftir eminim. Ne desekte anca senin şimdilik acını dindirecektir. Ama asıl unutturacak zamandır. Keşke demek iyi değilmiş ama keşke olaydı yaa sgk zülmünden kurtulur biraz da olsa alişe zaman ayırır gece kafanı yastığa koyduğunda huzurla uyurdun. En sonunda Kısmet sözcüğüne takılıp sonrada belkide böylesi daha hayırlıdır diyerek bi telkinde bulunmak yerinde olacaktır. Seninle birlikte sgkda dntmn olarak çalışmak nasip olur inşallah. Güzel insansın Rabbim de bütün güzellikleri önüne sersin.
-
@ParadoX dua ile dönen bir dünyanın varlığına inandığınızı düşünüyorum. Rızkı veren Allah.
Nihayetinde başarılı olmak nasip olsun sizlere de bizlere de.
Seni kurum başkanı yapacaz daha :)) -
@ParadoX Başkan üzüldüm ya Hayırlısı olsun SGK olur inşallah ya da hayırlısı olan ne ise o olur umarım. Müfettişlik de olabilir