Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
bugün açıklanma ihtimali varmı ?
resmi tatilde acıklayamazlar herhalde -
@Antimülakat Mantıku't-Tayr isimli eseri okuyan varsa bilir Ferîdüddîn-i Attâr'ın gözde eseri Mevlâna hazretleri bile etkilenmiştir. Şiir bana onu anımsattı hocam çok güzelmiş teşekkürler.
-
@nefiseok Inşallah hepimizin
-
Tüm arkadaşlarımın bayramını kutluyorum.
-
Atatürk ün izinde aydınlık ,umutlu ,mutlu , güzel yarınlara... Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun dostlar..
-
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA...
-
Hayırlı cumalar dostlar Rabbim hakkımızda herşeyin en hayırlısını güzelini nasip etsin..
-
Biz genclerin 19 mayisi kutlanacagina isleri bizim adimiza kolaylastirsalar daha makbule gecer. Marifet twitterdan surdan burdan "umudumuz olan gencler" ifadelerini kullanmak degil, gercekten umutlu olan bu genclerin umudunu kirmamaktir vesselam..
-
'' 19 Mayıs GENÇLİK ve Spor Bayramı Kutlu Olsun ''
-
Arkadaşlar hepimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.. Dilerim huzurla umutla yeni güne başlayan bir gençlik olur ülkemizde.. Atamızı ve silah arkadaşlarını da sonsuz saygı ve minnetle anmak dilegiyle .
-
18-19 yaşlarınızda gençliğinizin kıymeti bilinmeyerek, 4-6 yıl ne olduğu belirsiz lisans programlarıyla, sonrasında 3-4 yıl neye faydası olacağı belli olmayan sınav programlarıyla yaşınızı 25-30 arasına getirerek, genç ruhunuzu soldurmak için elinden geleni ardına koymayan sisteme inat GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ kutlu olsun
-
-
...................
-
@economistic pirasasiz etkinlik olmaz
-
Son tarih tekrarı yaparken 17. Yy bozulma nedenlerinin tam da içindeyim gibi hissettim. Acaba bu tarih tarih olunduğu zaman "Tereddi ve tegayyür"(yozlaşma, bozulma) adıyla mı anılacak. Böyle anılmayı düşünmek bile içime darlık verdi.
-
Arkadaşlar şimdi tam konuya vakıf değilim ama parayla tag da gündeme giriliyor. Yani para verecek durumda ki arkadaşlar olarak bence biseyler yapabiliriz en azından ben veririm. Artık açıklansın bitsin bu süreç belki öyle dikkat çekeriz.. O tag parasını toplayıp uğraşabilirim bi iki arkadasla. bi başıma beceremem
-
-
@economistic varsa katılırız
-
@economistic öyle mii o zaman;
-
@economistic hocam etkinlik yapalım yapalım da kale almıyorlar ki bizi yoksa etkinlik senin köpeğin olsun