Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@kütüphanesakini Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Artık şu ilan yarın gelsin
Müthiş istikrarlısın , bu ne arzu bu ne hoş beklemektir bıkmadan usanmadan : )
-
Çok sıkıldım çünkü buradaki hiç bir konuşmanın anlamı Yok her şey ilan gelince belli olacak bir an önce gelsin kurtulalım
-
@aslan1453 çok teşekkür ederim.önümüzden 1 kişi bile gitse kardır.peki hangileri dahil biliyor musunuz hukuk kesin yok dimi yukarıda bi arkadaş hukuku da eklemiş
-
Yani her şey nasip tabi ama sayı kesinleşti 400 iibf kesin. 2000. sıraya kadar olanlar çalışsın vs insanları gazlamak kolay. Şimdi aynı denetmen arkadaş grupta 300 iibf 100 istatistik de olabilir neden olmasın beklemek lazım diyerek çark edebiliyor dediğinden. Bu ilanda sayı kaç kişi gelir bilmem ama bana kimseye ama hiç kimseye inanmamayı hiçbir duyuma itibar etmemeyi öğretti. Duyum dersiniz olur biter 400 kesin deyip 2000. sıraya kadar olanlar çalışsın dedikten sonra çark etmek vicdansızlıktır.
-
Selam. Sgk yi arayin bilgi veriyorlar iibf+iststistik alimi olacak diye sayi hakkinda ketum davraniyorlar sanirim baskan aciklama yapacak sayiyi tweeterdan. Hayirli olsun.
-
@esgeka aradıpın numarayı yazar mısın? Ne zaman açıklayacakmış başkan? Yılan hikayesine döndü
-
@esgeka arkadaşım aradım ben de sınav merkezini, dediğin gibi 400 kişi içerisinde istatistik de olacakmış, benim bölüm iibf aralık ayı içerisinde gelir yetiştirmeye çalışıyoruz dediler
-
400 kişi de istatistikte olacaksa 80.7 ile bize gelmez ozaman.vay arkadaş yaa yine olmayacak
-
Haziran alımında 400 iibf alıp yeni sınav sonrası hiç alım yapılmayan yılda eğer doğruysa 300 iibf almak mantık dışı 600 kisilik alım yapın içinde iibf,istatistik olsun giren kişi sayısı artsın bekleyip görelim bakalım..
-
İnşallah o zaman arkadaşın belirttiği gibi 100 istatistik 300 IBF demişlerdi. İnşallah öyle de gelir
-
Telefonu yeni kapattım Ankara genel müdürlüğü aradım alım 400 ve hem İİBF hem istatistik olarak alım gerçekleştirilecek .
Vatana millete hayırlı olsun ne diyelim.
82,6 puan 1618 sıra ile bekliyoruz.
Gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum sıralama ama bekliyor işte insan .. -
@FameFabre aynen hıcam aynı bilgiyi aldım, ama bilmek istediğim istatistikçi bulamamışlat ya daha önceki alımlarda? Onlardan boş kalan kadro ne oluyor?
-
Bu ileti silindi! -
O zaman... 2618 sıra 81.05 puan. Benim için yalan oldu gibi bu alım..
-
anlamadığım nokta iibf bu kadar talep ediyorken diğer bölümlerden neden ısrarla yüksek rakamla alınıyor.
-
İstatistikten 100 kişi alınıyorsa Çekodan 200kişi alınsın var mı böyle bir şey ya
-
İibf çırpındı kadro için, sayının dörtte biri istatistiğe eğer 100 doğruysa, büyük haksızlık. Benim puan yüksek olmadına rapmen twit attım başkana arkadaşlar, siz de atın lütfen
-
ülkenin yarısı iibf mezunu alınan rakamlara bakın şaka gibi
-
Gecen alimda da (6 p.). Yari yariya alindi. Memnunlar ki aliyorlar arkadaslar sadece iibf tweetleriniz istatistikci alim sayisinda artis saglamis olabilir. Cunku cok itici.
-
Benim gibi 80 bandında olanlar için rakam sıkıntı üstüne bi de istatikçi olacak içinde iki kat sıkıntı.artık geçen sene ki gibi kpss açıklanmadan bi alım daha beklicez.hakkımızda hayırlısı