Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Saat 17 olmadan aciklair geceyi beklemeyin dostlar. Öyle olsa iftardan önce tweet atmazdi yani bu kadar büyük zulüm yapmadı heralde inşallah yani galiba iyice deli emin oldum ha !!!
-
Arkadaşlar 4 te 3 arkadaşımız liste dışı kalacak biliyorsunuz lütfen 9.promosyon için bastıralım bir iki şahıs 2017 puanı ile alım olsun diye twitt atıyor iststistikçi lütfen ekmeğimize sahip çıkalım
-
saat kaçta açıklanacak diye etkinlik yapalım. @wesley10 nerdesin? tag ne
-
@Klay-Thompson sağol hocam teselli için ben bu asil yedek işini anlamıyorum ya ama asil olmak istiyorum yinede @ParadoX hocam o listeye bende çok çalışan katagorisinden girmek istiyorum ama eğer şans verilirse tabiki seve seve ilk sırayı veririm
-
ya çok kasmadan 2016 puanı için son şans şeklinde bir tag oluşturup 9. dönem ilanı için bastırabiliriz bu son 10 gün içinde.
-
@nefiseok yedekte 2 3 ay yine bekleyeceğiz yine kalp atışları yine stres boşluk en iyisi 300. Olmak ama asil olmak hayırlısı bakalım kalbim duracak gibiydide geçti biraz
-
Son 10 gün kesintisiz etkinlik yapılabilir hergün bıkmadan usanmadan 9. Pro için bastiralım derim ben
-
Bence de abi en azından denemiş oluruz kaybedecek bir şeyimiz mi kaldı
-
@Klay-Thompson 24 yaşında kalp hastası olcam yeter artık şu listede adımı görmek istiyorum en asilinden burdaki herkese duacıyım inşallah üzgün surat olmaz açıklanınca
-
"Sayın Başkanım İSTATİSTİKÇİLERİ UNUTMAYIN 9.promosyonu 2017 puanıyla alın." Hocam adamların attığı twitt e bakın lütfen kendimize gelelim bastıralım
-
Tabi ki 9. PRO için etkinlikler olacak, şu anda başkanın tweetinin altına yazalım derim, '' Az Kaldı '' açıklamasını da bu şekilde koparmıştık
-
@wesley10 "Başkanım KPSS sonuçları açıklandıktan hemen sonra ilan bekliyoruz. İstatistikçiler olarak da gözlerinizin içine bakıyoruz sayın başkanım" ..... hocam adamların attığı twtleri görüyor musunuz insan ne diyeceğini bilemiyor...
-
@wesley10 kimse bir şey yazmamış oraya en son 3 saat önce 2 tweet atmıştım peş peşe onlar duruyor hala
-
@siyahbeyaz Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
"Sayın Başkanım İSTATİSTİKÇİLERİ UNUTMAYIN 9.promosyonu 2017 puanıyla alın." Hocam adamların attığı twitt e bakın lütfen kendimize gelelim bastıralım
istatistikciyim ben bile sinir oldum o arkadasa
-
@istatistik hocam mevzu istatistik veya başkası değil zaten tabiki istatistik alımı da olcak olsun ama bu nedir abi ya bu nasıl bir ruh hali ya saygılar hocam
-
Arkadaşlar hep dedim, aynı kişilerin yazmasından çok daha fazla kişi yazmalı. Haber verin eşe dosta, başkanın tweetinin altına bir iki tweet atsın durumla ilgili. Çünkü başkan bugün tekrar tweet atacaktır yüksek ihtimal, sonuçlarla ilgili.
Farklı tweetlerin ön plana çıkmasının önüne geçelim, ısrarımızı ve kararlılığımızı göstermemiz gerek.
-
@siyahbeyaz 2017 puanını ne biliyorsa kitapçıktan net hesaplamaya benzemez bir boşluğu doldurmayı unutursun sınavın gider bakayım puanları sıfır sıfır sıfır görüncede 2017 diyecek mi ay Yok ben az gerilik sezdiğim an çok sinirleniyorum ve hızla uzaklaşıyorum olah mahalinden Ben de tweet attım başkana az önce bile,direkt sayfasına yazmıyor muyuz?
-
@yldzkrc sakinleşiyorum sonra foruma girince tekrar aynı heyecan Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah hakedip torpile hiç bulaşmayanlardan oluruz. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah
-
vay be o gün bu gün demek haftalardır okuyup çıkıyorum sessizce.öyle alışmıştım ki açıklanmamasına arkadaşım gibiydi içimdeki karın ağrısı. bi garip oldum şimdi gözlerim filan doldu:p sevinecekmişim gibi de hissetmiyorum hiç ama hayırdır inş.
-
@yldzkrc Evet hocam, açıklayacağız tweetinin altına yazıyoruz