İyi Bayramlar!
-
@keynezyenciii yav öyle de benden uzakta kesilsin beri diyeceğim de benim babam ek iş olarak kasaplık yapıyor Keşke benim babam da 25 yıl kasaplık yaptıktan sonra bu işi bırakıp hayvan aktivisti olan ve kendini baletliğe veren adam gibi olsa
-
@Tolgahan-Ayyıldız İyi Bayramlar! içinde söyledi:
@keynezyenciii yav öyle de benden uzakta kesilsin beri diyeceğim de benim babam ek iş olarak kasaplık yapıyor Keşke benim babam da 25 yıl kasaplık yaptıktan sonra bu işi bırakıp hayvan aktivisti olan ve kendini baletliğe veren adam gibi olsa
hey Allahim
-
@keynezyenciii sırf bu yüzden tecili bozdurup askere çekip gitmeyi düşünüyorum
-
@Tolgahan-Ayyıldız hocaammm yas kac diyom ne zaman mezun okdun diom puan kac diyom aaaaa :):):)
-
@keynezyenciii balet olmasın normal işinde çalışsın o bana yeter tansiyon hastası adam nasıl bale yapsın zaten düşünemiyorum bile o durumda
-
@keynezyenciii geçen sene yaş 24 oldu puan olarak ortalamadayım taliplerimi bekliyorum oh baby
-
@keynezyenciii balet olmasın normal işinde çalışsın o bana yeter tansiyon hastası adam nasıl bale yapsın zaten düşünemiyorum bile o durumda
hayirlisi hocam .
-
@keynezyenciii geçen sene yaş 24 oldu puan olarak ortalamadayım taliplerimi bekliyorum oh baby
Bunca dert 24 yasindami ben 27 yim bende seni dinleyince heralde 30 u gecti diyom bi git ya derdine bak 24 mus -
@keynezyenciii kimlikte 24 ruh yaşı 35
-
hayırlı iyi bayramlar.. Son işşiz bayramımız olması dileğiyle..
-
İnsaAllah bir dahaki bayrama hepimizin mutlu huzurlu saglikli calisabilecegimiz isleri olsun. Amin