2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
Ben beni görüşamden almıyorlar şundan almıyorlar diye 30 yaşa dayanmış mülakatlardan elenmiş adayın kendine yakın ili seçmişken bu alımda kazandığını gördüm yani o bile girdiyse referans herkes için geçerli değil hem rızkı veren Hüda kula minnet eylemem
-
@hukukçu-kız İzmir’deyim İzmir yazarım kuvvetle muhtemel hocam 4000. Sıraya gelir herhalde bakalım bi ilan gelse
-
Aynen nasipse gelir inşAllah ben hic bu alımda bir tercih edeceğim izmir vardı onada puan yetmeyeceğini bile bile ölü tercih yaptım geçtim ist gelirdi yapmadım ne kapılardan döneceğim şuan elenseydim sınava adepte olmam zorlaştırdı ok bile ileri atılmak için geriye çekilir
-
@hukukçu-kız Haklısınız, gelirse de ilan inşallah 2000 kişiden az gelmez
-
Bu son guy alımları kaçla kapattı acaba
-
@ridvan https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciligi-guy-2017-taban-puanlari Bu KPSS ve puanlar yüksekti biraz alım olmadığı için
-
@rybczynski2 bu seferki alımda düşer mi dersiniz?
-
@ridvan Pardon o kurum sınavının kaçla kapattığıymış KPSS burda https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-guy-taban-puanlari
-
@ridvan bu sene puanlar düşük sıralama yüksek görünüyor 80 alan adayın puanı 2016 nın 83 üne tekabül ediyor sıralama olarak o yüzden 2000 kişilik alım olursa yine bence 2-3 puan düşer doğru analiz edebildiysem
-
@rybczynski2 inşallah ya. Bursa geçen sefer de 82 ile kapattı. Yarım puanla yolda kalmam inşallah.
-
@rybczynski2 hocam daha fazla değil mi? benim puanım 73,81 sıralamam 12 binde.
geçen se arkadaşım 76 puanla 17 binde sıralaması vardı.baktığımda geçen sene 12 bindeki sıralama puanları 77 78 deymiş.
acaba yığılmadan dolayı mı 80 li puanlardaki sıralama daha az oynamış.. -
Sürpriz iller hocam onlar bi önceki sene düşük kapattı diye çok tercih edildi o yüzden yüksek kapattı diye okudum çünkü ilan gelince yaşanan manipülasyonun haddi hesabı yok. Guy’un en büyük sorunu bu il seçimi
-
Merhaba,
Bende martta yeniden alim yalilmak uzere sinav acilacagi duyumunu gercekten cok saglam olduguna inandigim bi yerden aldim. -
@terkiphatasi Mart çok uzak görünüyor ama geç olsun bizim olsun umarım doğrudur. Hem o zamana kadar SGK açıklanmış olur önümüzden 400 kişi gider. Kaç kişilik acaba ilan onun duyumu var mı
-
@rybczynski2 maalesef, bi arkadasim icin arastirmistim bu defa onun olmadi cok uzulduk, martta yeniden alim yapilacaginin duyumunu aldik sadece sayi falan net degildir muhtemelen ama azimsanmayacak kadar olur eminim ki
-
@marjinalfaydali evet 80 de yığılma çok hocam mesela benim tam puanım 80,8 arkadaşımın 80,4 ve aramızda 300-350 kişi vardı. Bi de guy başlığına sordum bu soruyu 3 puandan fazla fark vardı yinede temkinli olmak İçin 80 i 85 görmek istemiyorum 83 tatmin ediyor beni
-
Forumdan paylaşımlardan aldığım veriler 2016 kpss eski p35 79,27 puan sıralama 13bin700 lerde. 2017 kpss p48 79,19 puan sıralama 5bin600 civarı. Hemen hemen ayni puan ve yaklaşık sıralama 8bin kişi oynamış. Bu senenin 13 bini yaklaşık 73 puana falan denk geliyor. Benim de tek girebileceğim sınav guy inşallah çok uzamadan bi ilan görürüz.
-
Arkadaşlar muy veya mhuy guya göre daha mı avantajlı? Ya da çok farkları yok mu?
-
@ridvan Maaş ve kariyer olarak mhuy daha iyi diye biliyorum ama emin olduğum şey mhuy sorularının guy dan daha zor olduğu
-
@rybczynski2 hayırlısı bakalım. biri olsun da.