ÇAYKUR MÜFETTİŞ ALIMI
-
@kpssa34 ben mizanı denk getiremedım 1000 tl lik fark cıktı ama bulduğum tutar 80000 yada 88000 diye hatırlıyorum
-
sonuçlar açıklanmış
-
@arnolt koskoca sinavi 5kisi mi gecmis nasil is bu ya
-
Puanlarda yazmıyor
-
İyi ki başvurmamışım
-
@arnolt sen kazandın mı hocam
-
Arkadaşlar muhasebe soruları elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
Kaçla kapattı arkadaşlar ????
-
@irmak Sınav için soruyorsan puanlar yazmıyor. Sınava katılmak için ise 83.18 le kapattı.
-
Sınav puanını öğrenmek isteyenler sitesine girip bilgi edinme diye bir yer var ordan form dolduruyorsunuz mail olarak atıyorlar puanı
-
kazananların nüfusa kayıtlı oldukları yerlerin gösterilmesi, "bakın rizeli kimse yok" demek için bence
-
@kpssa34 sana puanın gonderdıler mı
-
benım sınav iyi geçmişti rizeliyim diye polemik olur diyemi başarısız oldum acaba
-
@arnolt yok göndermediler beş günlük itiraz süresini bekliyorlar herhalde geçip öyle atarlar
-
@kpssa34 ben sitesinden bilgi edinme formunu doldurup gönderdim ama bana gelmedi size geldi mi ?
-
@schon atı alan üsküdarı geçti kral gönderdiler çoğuna
-
@kpssa34 ben zaten 15 gün önce doldurmuştum o formu.siz gönderme şekli olarak elektronik mi sectiniz yoksa yazılı mi?
-
Çok az kişi geçmiş. Zor muydu sınav birde nerede yapılmıştı uygulama sınavı?
-
@antimülakat Rize de cok zor da değilmiş aslinda
-
@antimülakat zor değildi gerçekten bana sadece muhasebe zor gelmişti.O da monografi ye alışkın olmamaktan sanırım.Birde iltisatta bir iki şey tam hatirlayamamistm.Gecilebilirdi bu yüzden üzülüyorum ve kaç puan verdiler kağıtlarima merak ediyorum.