2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@ilkhedefsgk kac kisi alacaklar acaba
-
Mülakata 75 kişi girer 67 si alınır diyorum
-
100 tane mülakata girdik. Hala sorulara verdiğimiz cevapların bir anlam ifade ettiğini düşünenler var aramızda:)
Mülakata girecek tüm arkadaşlara başarılar.. İnşallah fire vermeyiz de hepimiz alınırız.. -
@magduriibfli Bunun cevabını bilseydim keşke Müfettişlik yetkinliğine sahip olduğunu hissettiren ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan herkesi alırlar. İş teftiş kıyım yapmayacaktır ama yol geçen hanına da dönüştürmeyecektir
-
Mevzuattan kaç soru geliyor acaba arkadaşlar tüm alanlardan birer soru bekliyorum ben umarım kasmazlar
-
@gzdual yuzde 60-70 1.oturum konularindan deniyor. Bugun mulakata girenlerden bilgi gelirse az cok anlarız
-
@ilkhedefsgk yol gecen hani tabirinize katilmiyorum hocam. O listedeki insanlar kpssden hatri sayilir puanlari alip, daha once hic gormedigi kanunlari ezbere yakin derece ogrenerek zor sayilacak bir klasik sinavi gecip o listeye girmisler. Icimizden biri olarak size bu soylemi yakistiramadim. Kendinizi ve listedekileri yol gecen haninda bekleyen biri olarak görmeyin. Ha sorusturmasinda problem olan olur o baska. Onun haricindekiler kiyim yapilmadan alinmali.
-
@magduriibfli aslında söylediğim şeyde yanlış bir tabir kullanmadım. Benim kastettiğim şey teftiş kurullarının elitist davranmalarıyla alakalıydı. Kendilerini temsil edebilecek düzeyde kişiler arıyorlar. Kişi sınavı geçip hak kazandı evet bence de o mesleği hakediyor fakat realiteyi görmekte gerekiyor. Yoksa ilk yorumlarıma bakarsanız hangi temennilerde bulunduğumu görebilirsiniz
-
Teftiş kurulları kendilerini temsil edebilecek kişiler mi arıyorlar
Sabah sabah güldürdünüz. Allah razı olsun hocam -
güldüğünüz şey nedir? Evet! kurullarını, kurumlarını ve devleti temsil edebilecek düzeyde kişileri tercih etmeye çalışıyorlar( siyasi boyut ayrı) Kurul karşısında abuk sabuk hareketler yapan, kılık kıyafeti düzgün olmayan, resmiyeti bilmeyen kişileri almayacaklarını söylüyorum. Sabah sabah güldüğünüz şeyin ne olduğunu söylerseniz memnun olurum.
-
BEn epey teftiş mülakatına girdim. Hiçbirinde sizin bahsettiğiniz şekilde kurumu temsil edemeyecek profilde birilerine denk gelmedim. Peki elenenler neden elendi? Üstelik pırlanta gibi adamların defalarca elendiğini gördüm.
Teftiş kurulları kendini temsil edebilecek birilerini arıyor dediniz ya. İşte ona güldüm. Bakın Yine gülüyorum :)))))))
-
Anladım sizin bu konuda sıkıntılarınız var. O yüzden bu konuyu münakaşa haline getirmeyeceğim. İnşaallah bu sefer sonuçlar açıklandığında da gülmek nasip olur size kazanmanızı çok isterim. En azından somut bir şeye gülmüş ve mutlu olmuş olursunuz
-
O degilde benim anlamadigim dunden beri kimse mulakata girmedi mi ? Neden kimse mulakata dair birsey yazmiyor?
-
Dün giren arkadaşlarım oldu. Genelde 1. oturum ağırlıklı sorular soruluyormuş
yabancılar kanunu.
iş kanunu
deniz iş kanunu
mesleki eğitim kanunuburalardan soru gelmiş arkadaşlarıma.
-
@adalet-istiyoruz gelmeyen olmus mu hocam.
-
Zarf çekme usulü devam ediyor mu
-
zarf usulü devam ediyor.şu ana kadar 2 kişi gelmedi mülakata
-
@adalet-istiyoruz sizin mulakat bugun galiba
-
@Adalet-istiyoruz Komisyon nasıl hocam
-
Komisyonda 5 kişi var. başkan itkb başkanı. gayet olumlu yaklaşıyorlarmış. benim mülakat bugün değil.arkadaşlarım girdi