2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bu başlığı aktif görmek bile güzel... kim bilir kazanmak ne kadar güzeldir...
-
@sukut_u-hayal aynen katılıyorum hocam. İnşallah kazaniriz.
-
@nilayfb inşallah hocam...
-
İnşallah mülakata giren herkesi alırlar (minimum 5-10 kişi girmez mülakata )
-
Sözlü sınav konularını göremiyorum arkdaşlar yazılıyla aynıdır büyük ihtimalle ama yinede bakayım dedim
-
Adayların kendileri için belirlenen tarihte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı Emek Mahallesi 17. Cadde No:13 C Blok 11. Kat Toplantı Salonu Emek-Çankaya / ANKARA adresinde en geç saat 09:00’da hazır bulunmaları gerekmektedir. Yazılı sınavı kazanmış olan adayların adreslerine posta yolu ile sınavın sözlü kısım davetiyesi gönderilecek olup, davetiye ile birlikte adayların sözlü sınav tarihinde yanlarında kimliğini gösterir (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport v.b.) fotoğraflı bir kimlik belgesinin de bulunması gerekmektedir.
Davetiyesi gelen var mı?
-
@economistic Ulaştı hatta benimki adres değişikliğine bağlı olarak geç ulaştı. Aramıştım o arada çok ehemmiyeti olmadığı mülakat günü kimlikle gelmenin yeterli olacağını söylediler.
-
@economistic Davetiye umuma yapılan netteki ilanın kişiye özelleştirilmiş hali. Mülakat gün ve saati ile yeri hakkında bilgilendirip o an hazır bulunmanız gerektiği yazıyor.
-
@tibeout bana gelmedi ve ankaraya gidiyorum artık yarın. umarım sorun çıkmaz.
-
@economistic Size ulaşmadıysa çoktan bakanlığa geri gelmiştir o. Mülakat günü elden verilir belkide, sıkıntı olmaz aziz dostum hayırlı yolculuklar
-
@economistic sıkıntı olmuyormuş, kimlik yeterli oluyormuş. İçinizi ferah tutun.
-
Ya beyler bayanlar çalışıyonuzmu şu mülakata bi acaip oldum hem çalışmayıp hem stres yapan bir duruş sergiliyorum
-
@sınavuzmanyrd Bence herkes çalışıyor. Hocam hiç değilse İş, Basın-iş, Deniz-iş kanunlarına bakmanızda fayda var.
-
@nilayfb zaten diğerlerini gözüm kesmiyor
Bir arkadaşım cevaplar önemli değil konuşmana bakıyorlar dedi ama hiç inandırıcı değil -
@sınavuzmanyrd Konuşmaya, duruşa da bakıyorlardır doğal olarak fakat İş mevzuatına hakim olmak gerekir diye düşünüyorum.
-
Bugün mülakata girenler bi yorum yapsalar keşke
-
@enteresanthink Çarşamba başlıyor mülakatlar
-
@sınavuzmanyrd cevaplarda önemli tabi ama her şey cevap değil. Hem bilgi hem duruş önemli.
-
Bugünden itibaren bu başlığı aktif görmek istiyorum artık Bugün gireceklere başarılar diliyorum. Hepimiz için tek duam ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
-
Bugün mülakata giren arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırlarsa çok mutlu oluruz. Başarılar diliyorum herkese.