GUY MÜLAKAT SORULARI
-
@ali27 4. komisyon epey zorluyormuş anlaşılan
-
ALINTI
Bölüm iktisat 5. komisyon 1 opsiyon nedir 2 mali sürüklenme 3 ombusdman nedir 4 devlet nden borçlanmaya gider 5 factoring nedir 6 döviz kurlarındaki düşüşün cari açığa etkisi -
@ali27 iktisat bölümünü baya zorlamışlar anlaşılan
-
ALINTI
Diyarbakir/2.komisyon.saat 7 de sira geldi.para arzi nedir gelir nedir guy ne is yapar tesekkurler.4 dk surdu hic birsey anlamadim bu isten velhasil -
ALINTI
Bölüm: Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Komisyon:2
Azalan bakiyeler yöntemine göre amortisman nasil ayrilir?
Cobweb Teoremi tarim ürünlerini kapsar mı ve nedir? Birkaç örnek verip bunlar da bu teoriye girer mi? Toplam üç soru sordular ama diğerini hatirlamiyorum -
ALINTI
2. Komisyon
J eğrisi
Gabin zaman aşımı kaç yil
yine elenirsen tekrar girecek misin diye sordular
Genel anlamda sohbet ederek geçti -
ALINTI
Çeko bölümü işsizlik nedir enflasyon nedir Türkiye'de enflasyon oranı kaçtır hoşnutsuzluk endeksi nedir kim ortaya atmıştır lorenz eğrisi nedir neyi anlatır parasalcılar kimlerdir uzun dönemde monetaristlere göre lorenz eğrisi dik midir? Mali kural nedir? Borcun unsurları nelerdir?nispi butlan nedir -
ALINTI
çeko cuyum bugun girdim yorgunluktan anca yazabildimanayasal iktisat
2.hazine müsteşarlığı ile merkez bankası arasındaki bağ nedir
3.okun yasası
4.sosyal güvenlik primi ile vergi geliri arasındaki farklılık nedir
aktif düzenleyici hesapları sordu -
@ali27 bölüm neymiş hocam ?
-
@guyman işletme
-
ALINTI
ankara 1 komısyon phılıps egrısı nedır enf cesıtlerı acıkla arkadasa sorulan -
@ali27 hocam bu da mı işletme ?
-
Arkadaşlar önemli lütfen yardımcı olur musunuz.??? Yarın Ankara için gireceğim mülakata 40. Sıralardayım 60 kişiden, ve şansıma ki çok hastayım ayakta yada oturarak duracak halim bile Yok bu sebeple gel git yapacağım annem çok yakında oturuyor eve gidip yatıp geri geleceğim fakat yine de çok erken gitmeyi düşünmüyorum sadece 5 dakika iyi olsam mülakatta başka şey istemiyorum.. Ankara için genel akış nasıl ve sıralama kaça kadar geliyor öğlen kaçta araya giriyor yarın bir de cuma bunu da dikkate alacağım oraya gelip görevliyle de konuşacağım ama bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi çok büyük talihsizlik içindeyim maalesef..
-
3.komisyon bölüm iktisat ;sermaye öz sermaye farkı ?tebligat yöntemleri?en son hangi tebligat yöntemi ortaya çıktı ?kayıtlı sermaye nedir,nasıl ortaya çıkar,nerede karar alınır?vergi tebliğ edildikten sonra ne olur? Başarılar herkese
-
@Hipokrat sorular zor geldi bana hepsini cevaplayabildiniz mi?
-
merhaba arkadaşlar İstanbul 5.komisyon bölümüm iktisat
tüneldeki yılan nedir?
brexit ne?
takasdan bahseder misin?sorularım bunlardı 1 ve 3 sorularda saçmaladım heyecandan
-
@cag317 soru icinde soru sordular mi ?
-
@by123 evet takastan sonra yenilik doğuran hakları say dedi falan susdukca soru geliyor öyle söyleyebilirm
-
@cag317 banada soru icinden soru sordularda herkes 4 5 soru yaziyor acaba dedim sormadilar mi demekki ana sorulari yaziyor herkes
-
@by123 takas yenilik doğurucu haktı sanki filan dedi bende hatırladığım kadarıyla değil dedim patladım yani çok değişik bi tecrübe yalnız şuan olsa demem aklıma gelir ama orda 2 3 saniye max düşenebiliyorsun