TSE Avukat
-
Tse avukatlık kaça düşer?
-
@william diplomayı yukleyebildin mi
-
daha başvuru yapmadım sıkıntı mı var sistemde?
-
@william Nasıl tayin imkanı olmayan üniversite avukatlıklarında puanlar düşebiliyorsa 5 yıl Gebze'de ikamet zorunluluğu olduğundan 90 puan altına kesin düşer hocam...
-
inşallah düşer
-
son dönemde vekalet üst sınırı arttı hakimlik stresini çekmek istemeyip başvuran olur gibi.
-
Hocam çoğu kurumun vekalet dolmuyor burasını bilmiyorum ama
-
@william kamu hastaneleri,sgk,hazine buralarda kesin doluyor gerisini ben de bilmiyorum.
-
arkadaşlar merhaba. avukatlık ilanı için bilgisi olan var mı?personel işçi statüsünde mi? aradım fakat ulaşamadım. siteden de net bir bilgi edinemedim.
-
@ayszgt aksi belirtilmemiş o yüzden memur olduğunu düşünüyorum.
-
çok teşekkür ederim. öğleden sonra ulaştım. sözleşmeli değilmiş kadroluymuş. fakat 657'ye tabi değil.
-
Genel olarak tse memurları iyi maaş alıyor. Ce belgesi, ithalata uygunluk için bir çok ithalat ürününde aranıyor, bunun dışında bazı ithalatı tse'nin belirlediği standartlara uygun olması gereken ürünlerin onayını tse memurları yapıyor. Şahsen avukat maaşlarının da oldukça tatmin edici olacağını düşünüyorum.
-
Tse avukatları vekalet ücreti doluyor arkadaşlar kesin bilgi.
-
Arkadaşlar avukatlık için hukuktan hangi alanlara çalışmak gerekir
-
@ayszgt marka patent başta olmak üzere ticaret hukuku belki borçlar hukuku.
-
Arkadaşlar kuruma ulaşabilen var mı? Listeler bugün açıklanacaktı ama bilgi alamadım ben.
-
ulaşamadık
-
Birde ben arayayım.
-
Arkadaşlar az önce görüştüm. Bu akşam belki yayınlanır dendi. Son kontroller yapılıyormuş başka bir şeyde sormadım. Bir an kaçla kapattı dicektim vazgeçtim kusuruma bakmayın
-
Teşekkürler