Sevgili Günlük📝
-
Sevgili Günlük;
Bu nasıl oluyo? Daha bir haftadır tanıdığım biri nasıl her kelimesinde kalbime dokunup bütün kırılmışlıklarımı tamir edebiliyo? Nasıl böyle bi muhabbet hissedebiliyorum ona karşı? Ben bunun şükrünü nasıl eda ederim bilmiyorum. Allah ım bizlere hakkıyla şükredebilmeyi nasip et. Bizi birbirimizle imtihan etme -
Heyhat günlük...
Dün gece yine içimizden birilerinin mutluluğuna, birilerinin de derin üzüntüsüne şahit olduk. Mutluluk geçicidir de üzüntü kalıcı izler bırakır, hep bir yerlerde bu yersiz çöküntü kendini hissettirir. İnsanın insan için uydurduğu bir sınav sistemi nasıl bu kadar alçak olabilirin cevabıdır: Mülakat ile insan seçmek. Üzülüyorum ama değiştirmeye gücüm yetmiyor günlük kardeş. Bak sizin oralarda yoksa böyle alçakliklar sakın içinize sokmayın. Ne kazanan memnun, ne kaybeden böyle sisteme alçak demek yeridir günlük kardeş.
-
Merhaba sevgili günlük,
Bugün bu forumu belirli bir süreliğine terk ediyorum. Kendime bahane üretmeyecek bir son için gidiyorum. Dersleri parçalamaya gidiyorum. Hırslanarak, bir şeylerin değiştirilmesi gerektiğinin idrakiyle kendimden fedakarlık yaparak gidiyorum.
Yenilgileri kabullenmiyorum, üstün yaratılışın hakkını vermeye gidiyorum. Üzülmeyin yol arkadaşlarım, bugün size kapatılan bu kapıyı yarın bir gün açıp kapama inisiyatifine sahip olacak olanlar sizlersiniz. Varmayı hedeflediğiniz yer varınca mutlu olacağınız yerdir inşallah.
Elveda, haklar helal. -
Sevgili günlük,
Bugün iyi yoruldum be. O değilde fena yoruldum. Yalnız baya yoruldum haa. Ama iyi yoruldum. Fakat ne yoruldum bee. Kabul et güzel yoruldum. -
Sevgili günlük...
İyi ki müslüman olarak dünyaya gelmişiz de bu sıkıntıları, işlizliğin verdiği stresin üstünden gelebilme imkanını, imtihanların varlığını Allah'ın bir lütfu olarak idrak edebilmişiz. Elhamdülillah. -
Sevgili Günlük;
Hayatıma yeni kavramlar girdi ve ben onlara alışmaya çalışıyorum. Mesela dün "görümcem" aradı onla konuştuk. " Eltim" le henüz tanışmadım. " Kayınvalidem, kayınpederim"... derken uzun bi liste. Çok garip Ama alışcam. Başarabilirim. Ben ki 5 yıllık bir İİBF mağduru olarak neler atlattım. Bu onların yanında baya hafif bi durum. Üstelik eğlenceli -
Sevgili günlük, dünümün altına denden işareti koyuyorum zira bugünüm, dünün tekrarıydı.
-
sevgili günlük, bugün çok sevgisiz bir gün yaşadım.
-
Günaydın günlük bey
İş sahibi olabilmek için geçirdiğimiz uykusuz günlerin ardından, işe başladıktan sonra da devam etmesi durumu devam ettiğine göre biz ne zaman uykunun tadına varacağız
-
@antimülakat çocukken zorla erken yatırırlardı keşke o zaman iyice uyusaydık
-
Yeniden merhaba günlük.
Görüşmeyeli nasılsın?
Ben iyiyim, iyi olmak zorundayım belki de kötüyüm bu zorundalık yüzünden ama iyiyim iyi olmak zorundayım.
Derslere başladım tekrardan. 20 ayrı kitabım var şimdi. Çıtayı yükseltmek için kaskalın kitaplar arasında boğulmalıyım demiştim. Henüz boğulmadım, su çok soğuk ama boğulmak zorundayım belki de boğulmadım bu zorundalık yüzünden su soğuk ama boğulmalıyım boğulmak zorundayım. -
Naber Günlük BEY...
Sana bey diyeceğim bir süre. Son dönemlerde olanları biliyorsun, forum yine benim için üzüntümü paylaştığım bir yer haline gelmeyE başladı. Mülakatlar açıklandıkça böyle olurum bilirsin. Kendi yüzümün mülakatlarda gülmemesi bir yana da onlarca insanı ortada yapılan ciddi bir şey varmış gibi seçime tabi tutup sonrada bir kısmını eliyorlar ya en çok canımı bu acıtır. Ülke olarak ne yapıyoruz da, kimi neyi, kime neye göre seçiyoruz diye düşünürüm.
Bizim buralarda her şey seçimle oluyor anlayacağın. Neyi kimi, neye kime göre seçileceğini bilmeden insan seçeriz biz.
-
Sen, iki kere iki dört eder desen, dördü sorgularım!
-
Selam sevgili günlük
Kendimi şu iki yolun arasına dikilen ağaçlar gibi hissesiyorum.Sanki azıcık güneş görüp kolum kanadım uzasa otobüslere,kamyonlara değiyorum diye keseceklermiş gibi bir his. -
Şehrimizi yutan karanlık kadar koyu bir kahve içiyorum,
Hayallerim kadar bayat bir büskivi eşliğinde. -
Ahh günlük ahh. Sukretmezsem her şey daha kötü olacak . bundan kötüsünü düşünmek bile istemiyorum . bir söz vardı intiharı dusunmusseniz zaten ölmşsunuz demektir. Ağır depresyondayim . kendi derdimi unutsam bir başkası için canım yanıyor. Elimden bisey gelmeyince varolmak anlamsız geliyor. Her şey için ah diyorum sadece tam kalbimin içinden kocaman bir ah. Gözlerimde bi keder var ve dünyayı hep onunla görüyorum. Allah im.bu perdeyi kaldir diyorum . yağmurlu bir camdan dışarıyı izler gibi..
-
zoruma gidiyor günlük. bu kadar çabalamama rağmen elime bir şey geçmemesi zoruma gidiyor. ben nerdeyse 4 yıldır bu işin içinde çabalarken, o kadar mülakattan, sınavdan elenmişken benden düşük puan alan adamın tek sınav tek mülakatla atanması zoruma gidiyor. hayırlısı buymuş demek zoruma gidiyor. tekrar o masanın başına oturmak ders çalışmaya çalışmak zoruma gidiyor. her şey bitecek derken her şeye baştan başlamak zorunda olmak çok zoruma gidiyor.
-
Sevgili günlük
Bugünde işsizim bu gidişle de öyle olacak galiba. Tanidigim herkes torpil bul yerles nasilsa herkes torpille giriyor ise yoksa boyle beklersin evde diyor. Bu tarz cumleler duymaktan oyle yoruldum ki. Baskasinin hakkina girmek istemedigi icin ayiplanan bir ben miyim? Her ne kadar issiz olsam da memur olma ihtimalim nerdeyse kalmamis olsa da ben nasil baskasinin hakkina girerim günlük ? Dogru yaptigimin farkindayim ve sabirla duayla Allah tan bekliyorum. Ve biliyorum ki bugün degilse de yarin olacak ve vicdanim rahat bir sekilde maasimi alabilecegim.Yarin daha guzel olacak InsaAllah gunlük -
Kıvrılıp kamburumu dinlendirdiğim bu masa pencereme komşu elbette. Fakat miyopi tanısı koymuştu doktorlar gökyüzüne ulaşamıyorum önünde purs var. Evet sevgili günlük burası benim mezarlığım, belki de gençliğimi katlettiğim mapusluk.
Bunu ben seçtim, ben istedim. Sonucu Neşet Ertaş'a kendim ettim kendim buldumu yazdıran seçimleri gibi olsa da. -
Sevgili günlük,
Bugun kendim icin farkli bir sey yaptim. Guzel bir organizasyona katildim. Son zamanlarda tercihim kendi kabugumda sessiz sakin yasamakti, belki de bunu bir kacis olarak goruyordum. Ama bu kaçışın beni motive anlaminda daha yiprattigini bugün anladim. Ne kadar sorunlu bir donemden geciyorsam geceyim hickimseden, hicbir yerden kacmamam gerektigini bugun anladim. Kalabaliklardan kacmak yerine kalabaliklarin icinde her seyinle yuzlesmen gerekiyormus, yuzlestim. Cok huzurluyum guc doluyum. Kendime inancim daha artti. Neyse ozetle kalabaliklar guzel oluyormus sevgili gunluk, insana kendini daha iyi hatirlatiyormus:) hamdolsun