Sevgili Günlük📝
-
@bombiksmori mülakat mı var
-
@sınavuzmanyrd yok hocam keşke mülakat olaydı:)
-
Sevgili günlük hala ilan gelmedi ve ne yapacağım konusunda tam anlamıyla bilmiyorum. Sabah kalkiyorum kaymakamlikta mulakata kalirim diyorum aksam yatarken hayattta kalamam diyorum...
-
@bolulu hocam halihazırda aktif olan kaymakamlık başlığından biraz uzak kalmanızı öneririm. Çünkü orda olay çığırından çıkmış durumda:) akışına bırakın. Nasibinizde olan gelip sizi bulacaktır.
-
@bombiksmori elhamdülillah Rabbim ne yazdiysa o olur. Şuphesiz beni benden iyi bilen Rabbim var. Kaymakamlik başlığındaki sayfaya gelirsek zaten takip etmeyi biraktim o başlığı bu sürecin bazi arkadaşların gerek psikolojisini gerek karakterini haddinden fazla etkilemiş durumda.
-
@bombiksmori o da olur inşaallah
-
sevgili günlük ev taşımak çok zor, bence bir çeşit işkence yöntemi olarak bile kullanılabilir.
-
Sevgili günlük;
Ağır imtihanlarla sınanırken herzaman şükreden bi kul olarak kalmak ne zor.. Hiç şikayet etmemeyi,sonsuz sabırlı bi insan olmayı ne çok isterdim. Kader kalemi bana yine 'yol' yazdı. Gittiğim yer ayrı imtihan,kalsam apayrı.. Rabbim darda kalmışlara bir ferec ve mahrec nasip et. Gecemiz hayrolsun. -
Sevgili günlük
Bugün yardım için birkaç mülteci aileyi ziyarete gittik.Çoğu babasını kaybetmiş ufak ufak birsürü çocuk vardı.Görsen öyle tatlı öyle temiz çocuklardı ki.Ufacık bir çikolataya bir büyüğün başlarını okşamasına öyle mutlu oldular ki.Sımsıkı sarıldılar halısı bile olmayan buz gibi evlerinde içim ısındı.Onları görünce anlıyor insan aslında ne kadar ufak dertlerle dünyasını meşgul edip isyan edercesine neden sorusunu tekrarladığını.Veren "O" nasip eden "O".Allah hepimizi şükrü eda edenlerden eylesin -
Sevgili günlük;
Yeni kiracılarımız geldi. Üniversiteyi yeni kazanmış mini minnacık üç kız çocuğu. Bugün tanışmak için yanlarına indim. Onları dinlerken bi yandan kendi geçmişimi düşündüm. Ne kıymetli anılar biriktirmişim ve ne kıymetli insanlar,kardeşler... Mahşerde beraber haşrolmayı dilediğim ahiretliklerim. 'Kişi sevdiği ile beraberdir' ne güzel söz ki söyleyeni sözden de güzel.. Ne diyelim her daim iyilere çıksın yolumuz.. -
-
Sevgili günlük;
Bugün ablama geldim. Bi süre burdayım artık. Yeğenlerimi çok özlemişim ve tabi onlarda beni. Biri hemencecik dizimde uyuyuverdi:) diğeri okuldan gelirken bana çiçek toplamış:) Uzun zamandır böylesine mutlu hissetmemiştim. Yeğen başkadır vesselam.. Dadaşlar diyarından selam ve muhabbetle. İyi geceler.. -
Ayrı şehirlerde yaşayıp devam ettirmeye çalıştığım bir ilişkim var. Bir buçuk seneyi geride bıraktığım su günlerde bana ilgisinin alakasının artik eskisi gibi olmadığının farkındayım. Ben sevsem de o artik eskisi gibi değil. İs yoğunluğuna, yorgunluğuna verip alttan almaktan biktim. Bir buçuk senedir bir hayalet gibi sadece telefonla yazışarak 15 günde bir telefonla 2 dklik görüşmelerle devam ettim. Ailemi bile karşıma alacak kadar seviyor, o bunu yapıyorsa başka çaresi kalmamıştır diyordum. Ailem dini sebepler dolayısıyla olmaması taraftarı. İnanır misiniz onun ailesi dahil arkadaşları da beni tanımıyorlar bile ben neyi yaşıyorum bunca zamandır ben neyim onun hayatında? Hiçbirşey. Öyle olmasa benim için biseyler yapardı bunca zaman. Bir çiçek bir oyuncak yada kendinden bir parca bulunmaz alınmaz bisey değil. Seviyorsaniz gösterin. Bırakmayın. Sarıp sarmalayın. Bak bu bile kadınların yelkenleri indirmesini sağlar. Son olarak sevmiyorsanız, artik sevginiz bittiyse gitmelerine izin verin. Ve gitmekten de korkmayın.
-
Ahhh günlük ahhh hayat yorucu ama yaşamak güzel. Yaşamak güzel ama yaşatmamak için zorluk çok. Üçgenler, beşgenlere, beşgenler çok bilinmeyenli çokgenlere dönerken yaşam ilerlemeye devam ediyor. Herkesin payına düşen iç açı toplamı değişkenlik gösterirken, dış açılar hep 360 çıkıyor.
-
...
Sevgili günlük,
Yanılgılar ve yenilgiler hüküm sürüyordu akreple yelkovan arasında, bitmez dediklerimiz bitiyor ve gitmez dediklerimiz veda mektuplarıyla kuşatıyordu sol yanımızı. Zaman, güneşin dönüşüne esir; penceredeki buğuya yazılan harflerin birer birer düşmesi gibi, dökülüyordu takvim yapraklarından gecenin orta yerinde... Yine bir geç kalınmışlık öyküsü bölüyordu uykusuzluğumuzu. Oysa şimdi kelimeler nasıl da ruhunu yitirmişti, bir zamanlar kalp ritmimizi değiştirenler ne ara bu hâle gelmişti? Hangi yara, kabuğunu terk edip sonsuza kadar silinmişti? Ve his kaybı yaşayan bir kalbin yoksulluğu içinde bir gece daha böylece sona ermişti... -
Sevgili günlük;
Ne çok isterdim büyük kocaman salonları hınca hınç doldurmuş insanlara sanatsal anlamda bişeyler yapmayı. Tiyatro ya da bi konser.. Bu hayatta ki en büyük hayalim buydu. Hadi diyelim ki bunlar kocamaaan hayaller. E küçük hayallerde kurdum. Mesela bilmediğim bi şehirde çalışıp ufak bi çatı katında yaşamak gibi. Hepsi gittikçe uzaklaşıyor benden. Az önce annem aradı ve evlenmem için bir adaydan bahsetti. Ablam da sağolsun bende sosyal medya olmayınca kendi hesaplarından hemen stolkladı:) sanırım artık kaçış yok. Elveda hayallerim merhaba gelinlerin tatlı telaşı. -
Sevgili günlük;
Ne uzun ne bitmek bilmez bi gündü... -
"Uyudum,uyandım.uyudum uyandım; kepaze bir yaşam... "
-
Sevgili günlük deyip başlamayı eski günlerdeki gibi minnacık şeyleri yazmayı özlüyor insan galiba.Şimdi kulak ver bana sevgili günlük.Artık hayatın önüme sunduğu fonksiyonlar artan oranda zorlaşıyor ve ben türev almakta eskisi gibi iyi değilim.Eskisi gibi olmayan onca şeyin içinde bu en iyisi olabilir.Çünkü daha kötüsü his kaybı.Umarım çok yüksek boyutlara ulaşmaz ilerleyen günlerde.
-
Sevgili günlük
Hayatıma ilk defa kötü bir insan girdi. İlk kez birine beddua etmenin eşiğine geldim. Sevmiyorsan Kanki de kardeş de. Ben de açılmak icin atanmayı bekliyor sanıyorum.. bana hatun bile diyip başka birini sevmek nedir. Sevmiştim ben onu her gün ozleyerek uyanacak kadar çok sevmiştim . 10 saattir ağlıyorum hala ağlıyorum..sonra ben niye atanamadim der kendine allah görmüyor mu halimi.. Kim bilir daha ne ahlar aldin. Velhasıl bizde bu işler bitmiştir gunlukcugum.