Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Yaşım 34 Allah bağışlasın bir de 8 aylik oğlum var o yüzden ne kadar gergin olursam olayım her mesajım ya kardeşlerim yada dostlarim diye başlar. İsteyerek ya da istemeyerek zaten kimseyi kiRaman yapım gereği ama yanlış bişe söylediğimi düşünen bir kişi bile varsa özür dilerim. Soylenildigi gibi burada birbirimizle bilgi alışverişi ve sıkıntılarımizi paylaşmak için yazıyoruz amacım hiçbir zaman yeni sıkıntılar yaratmak olamaz. Hepimiz dilimizi yapıcı bir şekilde kullanırsak sıkıntı olmayacaktır kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum da buna inanmıyorum da. Allah hepimize sabır ve hayırlı haberler versin
-
@eminbagirsakci Allah bağışlasın ️ valla kimseye art niyetli yorum yapmadık da arkadaş neye neden tepki verdiğimizi bile anlamamış bana yükleniyor ki ben bu tarz şeylerle uğraşacak değilim yorum falan da yapmıyorum artık herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Ben herkese sakinlik ve sabır diliyorum, az önce kurumu aradım. Güvenlik soruşturması mülakat sonuçlandıktan sonra yapılacakmış. Komisyon hala görüşüyormuş, dolayısıyla ben yakında açıklanacağını düşünmek istiyorum
-
Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Sanki uzaya astronot alıyorlar. Mülakat tarihini 3 ay açıklamadılar soruşturma yapıyoruz diye şimdide soruşturma yapılacak daha deniyor. Allah bol bol sabır versin hepimize........
-
@MutadisMutandis ben de yapıldı diye biliyordum ama bugün öğrenmiş olduk ki yapılmamış, kazanırsak şayet bi de onu bekliycez baya bi
-
Şaka gibi :@
-
@MutadisMutandis @NnN Eniştem bir kurumda il müdürü onunla bu soruşturma mevzusunu konuştum da söyledikleri şu sekilde: 15 Temmuz öncesi mülakatlar yapılır alınacak olan adayların listesi yayınlanır ve sonra güvenlik Soruşturması yapılırdı. Ancak suan yazılı sınav sonrası sözlü mülakatta önce bir arşiv taraması yapılıyormuş sıkıntılı olmayanlar mülakata alınıp kazananlar yayınlanmadan önce soruşturmalar tamamlanıp sonra liste yayınlanıyor dedi en azından bizim kurumda böyle yapıyoruz dedi kurumu da oldukça güzel ve kaliteli disiplinli bir kurum. Her kurum ayrı uygulamalar yapabiliyor ama dedi. Ben konuya çok vakıf değilim acikcasi
-
Arkadaşlar bende aradım ama ilginç olan şu benim konuştuğum kişi de ne sorsam bilmiyorum dedi ve mesela eve gelen müfettiş şu an soruşturmalarınız devam ediyor demişti. Anlaşılan kimi arasak kime sorsak farklı bir şey söylüyor. Umarım bir an önce açıklanır en azından işe girdiğimizi öğrenip beklemek belirsiz bir şekilde beklemekten daha iyidir ki ders çalışmayız en azından.
-
Ben KPSS başvurusunu yaptım zaten bugün açıklanacağını da hiç sanmıyorum
ha varsın olsun yeter ki açıklansın da ben altmış liradan olayım o da sorun değil. -
Bu arada dün Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bk. Uzm. yrd. sonuçları açıklanmış
http://forum.tercihiniyap.net/topic/549/bilim-sanayi-ve-teknoloji-bakanlığı-uzman-yardımcılığı/83
Yani referandum sonrasına kalacak diye bir şey yokmuş -
Referandum la ne alakası var bu işlerin. Kurumlarımızın hantallığı diye düşünüyorum. Kadroların gençleşmesi gerek.
-
bu haftadan umudu olanlar?
Benim şahsen var. Umarım bu iş bu hafta biterrrrr -
İnşallah aciklanir çünkü kpss alan basvurularida başladı
-
Arkadaşlar email atın sürekli belki bir cevap alırız. Ben atıyorum yarım yamalak cevap veriyorlar bıktırırsak cevap verirler
-
Yapabileceğimiz bir şey var mı hızlandırmak adına.
mail adresi olarak nereye müracaat edebiliriz? En azından neyi beklediğimizi öğrenebilsek. Diğer mülakat başlıklarında bilgi alabilme şekilleri gayet başarılı -
sevgikarayagiz@gmail.com
t.dagdelen@vgm.gov.tr
Şuralardan cevap almaya çalışalım -
@MutadisMutandis teşekkürler. Mail gönderdim.
ne kadar çabuk sonuç elde edebilirsek o kadar iyi. 23 Kasım'da yazılı sınav sonuçları kısa sürede belli olunca umutlanmıştık, ancak yaklaşık 3 ay sonra mülakat tarihleri duyurulunca biraz moralimiz bozulmuştu, mülakat sonuçlarını beklerken de benzer bir tablo yaşayıp umudumuzu yitirmek istemiyoruz. -
@MutadisMutandis Hocam MAİL adresleri kimlere ait peki? Tatmin edici bir cevap alabildiniz mi? Telefon ile pek tatmin edici bir cevap alamadığımiz için maili denemedim açıkçası @ITALIANO-kpss
-
Yok hocam sürekli çalışmalar bitince siteden yayınlanacak diyorlar. Detaylı açıklama yapmıyorlar
-
Ben de süreç hakkında bilgi alabilir miyiz yazdım. Cevap gelmedi.