Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Ne düşünüyorsunuz bu hafta mı beklenen an
-
Pek zannetmem. Zaten yoruldu herkes bitkin düştü.
66. gün bugün . Aramızda Yozgatlı varsa ondan bir girişim bekliyoruz ya da bir ses versin yeter -
perşembeye kadar açıklanır inşallah umutluyum bu hafta:)))
-
@senolforum gündüz aradım hocam netleşen hiç bişey yok dediler. Bize bilgi verilmiyor ne desek yalan dediler
-
@ParadoX hayırlısı artık başka yapacağımız bir şey de yok hocam
-
Arayan yok mu arkadaşlar???
-
Güvenlik soruşturması ile ilgili aranan oldu mu?
-
@MutadisMutandis beni arayan soran olmadı hocam. Var mı sizde bi gelisme? Gece gece heyecanlandirdin beni
-
..................
-
Birkaç kişiyi aramışlar benide arayan olmadı henüz
-
@MutadisMutandis hocam sen nereden öğrendin aradıklarını? Başka bilgin var mı yani mesela arayanların neye istinaden aradıklarını ne söylediklerini biliyor musun?
-
Onu bilmiyorum arkadaşı aramışlar içeriğini bilmiyorum
-
@MutadisMutandis Aranan arkadaşın vakıflarda mi sonuç bekliyor hocam. Yoksa başka sınav sonucuna göre de soruşturması yapılıyor olabilir
-
kim arandı bu konuda heyecan yaptım şimdi:)
-
Başka ilgilenen yok heralde bu meslekle 3 4 kişi konuşuyoruz hep
-
@MutadisMutandis hocam sen sana zahmet arkadaşından konuşmanın içeriğini öğren, bir öğrensen buralar hareketlenecek gibime geliyor ama sen de duyumunun devamını getirmeyince insanlar tepki vermedi galiba..
-
Pek tanıdığım biri değil mülakatta tanışmıştık geçen bir yerde karşılaştık orada söyledi hocam bakalım bu hafta içi belki ararlar
-
@MutadisMutandis Bekleyen çok kişi kalmadı zaten toplanan 15 20 kişi gerisi açıklanan kurumlarda ise yerleşti. Ama o arkadasin söylediği de bana çok gerçekçi gelmedi acikcasi. Hakkinda soruşturma yapılan yada yapılmış birisine niye tlf açıp haber versinler ki adı üstünde soruşturma. Gizli yurutulen bir süreç degil mi bu
-
Aynen çok saçma
-
Hepi topu zaten bu mülakatı beklemekte olan kısı sayısı 25-28lerde falandır.
Bu hafta da açıklanmazsa ben artık bayram sonrasına kalır diyecem kimse kusura bakmasın
Ramazanda beklemem sonuç monuç
Çekilecek çile varmış der devam ederiz, zaten helâk olduk beklemekten bari tam olalım