Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Ben bugün aradığımda yine hiç bilgi verilmedi. İnşallah bu hafta açıklanır.
-
Maalesef giderek umudumu kaybediyorum. Bu Cuma'ya kadar açıklanmazsa
Mayıs ayında kadar unutalım derim ben . Ben şahsen unutacağım burayı uzun bir süre Cuma'dan sonra -
En iyisi her gün siteye bakmaktan vazgeçmek
-
Siteye girmekten tıklanma rekoru kirmistir sayemde ama heyecan falan kalmadı artık bende hayırlısı artık
-
@senolforum bakmak daha da sinir bozucu oluyor o yüzden ben bakmaktan vazgeçtim kpssye başvurmak da çok sinir bozucu olmasın bende istemiyordum ama zaten iki yıldır dön dolaş aynı şeyleri çalışıyoruz hem bu iki yıl geçerli bir kenarda dursun puan kafasındayım artık pozitif düşünelim iyi olsun ️️
-
Günaydın Dostlar! Dün yada ondan önceki gün KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI sonuçları açıklandı. Nihai listede kazanan iki arkadaş (Merve Biroğlu ve Muhammed Serdar Sancar) aynı zamanda Vakıflar genel müdürlüğünde de sonuç beklemektedir. Bu arkadaşlar eğer forumda bulunuyorlarsa yada tanıyan ulaşabilecek olan varsa feragat dilekçesi vermeleri hepimizin yararına olur. Tabii ki hangi kurumu sececekleri kendi insiyatiflerindedir ancak seçimleri hangisi olursa olsun diğer kuruma en azından bir telefon açıp feragat ettiklerini dile getirmeleri diğer arkadaşların haklarına olan saygı gereğidir. tanıyanınız edeniniz varsa ne güzel olur. Muhammed Serdar Sancar ile mülakat sabahı çay içmiştik biraz sohbet ettik ancak iletişim bilgileri bende yok maalesef.
-
@ITALIANO-kpss Bu arada üstteki mesajı senin Kalkınma Bakanlığı altında yazdığın yorum (Sadece ÇSGB ve SGK değil gitmeyi düşünmedikleri bütün kurumlar için verseler. Mesela Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün mülakatını bekleyen ark.lar da var.) sayesinde listelerden araştırdım. Biz böyle duyarlı oldukça işlerimiz daha da yolunda gider. Sağolasın dostum!
-
Merve Biroğlunun mülakata girdiğini sanmıyorum arkadaşlar zira o başka kurumları da kazandı yani bir kaç kurumda işe girdi zaten
-
@Orangesun o zaman geriye Muhammed Serdar in tercihini yapması kalıyor. İnşallah seçeceği kurum haricindeki diğer kuruma feragat ettiğini bildirir. Eğer forumdaysa zaten yazılanları okumuştur. Bu arada canı gönülden tebrik ederim kendisini Allah bizlere de şu mübarek kandil gününde nasip etsin hayırlı bir sonuc
-
@ParadoX Amin hocam.
Kalkınma'nın yanısıra önceki günlerde açıklanan Bilim,Sanayi ve Teknoloji Uzm .yrd.'nı kazanan arkadaşlar arasında da VGM 'yi bekleyen arkadaşlar olabilir. Ancak onda liste yayınlanmadığından göremiyoruz tabi.
Bizi doğrudan etkileyebileceğini düşündüğüm özellikle SGK 'nın kadroları , ÇSGB ve Rekabet başta olmak üzere diğer açıklanmamış mülakat sonuçları da var.
Hatta listeyi güncelleyelim
•Sgk uzman yardımcılığı
•Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı
•Sgk denetmen yardımcılığı
•Sgk müfettiş yardımcılığı
•Yurtdışı Türkler uzman yardımcılığı
•Rekabet uzman yardımcılığı
-Aile ve Sosyal Pol. Bak. (bundan emin değilim bunu ben şimdi ekledim açıklanmadı sanırım..d
zeltme: Daha sözlü sınav yapılmamış)
-Gümrük ve Ticaret AB Uzm. Yrd.
-Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
-Kaymakamlık
hatta liste Sayıştay ve İdari Hakimlik de genişletilebilir ancak bu 2sinin süreci daha var gibi.
Rekabet de her an açıklanabilir. SGK'yı takip ediyorsunuzdur onlarda da Bakan bu hafta açıklanacağını söylemişti ama hala ses yok. Aklıma gelen acaba vgm sonuçları açıklamak için diğer her an açıklanması muhtemel sonuçları bekliyor olabilir mi. En azından kadro boş kalmaması için bizim kadar onların da istekli olduğunu düşünmek istiyorum da.
Eğer böyle bir bekleme varsa süreç daha da uzayabilir. Ama en azından makul bir gerekçe olarak kabul edilir.
Siz ne dersiniz? -
@ITALIANO-kpss aile daha sınav yapmadı ki sonuçları açıklasın sınav Nisan 22 de.
-
İnşallah dediginiz arkadaslar eger vgm yi istemiyorlarsa feragat ederler ama kurum için
eğer yedek liste
aciklayacak sa acaba feragat edenlerin ismi listede varsa eğer çıkarırlar mı onu bilmem ,
Yani zaten yedek liate aciklicaz gelmeseler yedekleri alırız diye bir düşünce olmaz inşallah -
@ITALIANO-kpss Hocam sanmıyorum diğer sonuçları beklediklerini.neden dersen, diğer bakanliklarin da aynı şeyi yapabileceğini düşünürsek hepsi birbirini bekler ve kimse sonuç açıklamaz bu düşünceyle. Keşke o kadar hassas olsalar emin ol o zaman çok daha fazla kişi alın terinin karsilgini alır.
-
@Orangesun evet haklısın onu önceki entrymde düzelttim.
Bir de listeye Gümrük AB uzm. yard.'lığını ekledim Gerçi onun kontenjanı pek yok da.
Sözün özü ; ÇSGB,SGK Uzm/Müf., Kaymakamlık, Rekabet 'in çabucak açıklanması harika olur bence . Bizi yakından etkilyebilir. -
Hocam zaten burda en büyük görev aday arkadaşlara düşüyor. Kendi yapacakları tercihe göre kararlı bir şekilde vazgeçilen kuruma bir feragat dilekçesi yollanarak sağlanabilir bu da. Yoksa zaten kurum nerden bilecek hangisi tercih edeceğini. Umarım gelmeyi düşünmeyen arkadaşlar gerekli hassasiyeti gösterirler.
-
Evet arkadaşlar umutlarla bugüne de merhaba diyelim ve bekleyelim.
Neden bugün olmasın? -
@ITALIANO-kpss inşallah kardeşim tükendik artık kurumu arayan oldu mu Son iki gün içinde acaba? Sabah Web Sitesi bi kaç saat devre dışıydi acaba belge mi yüklüyorlar dedim ama sonuç hüsran
-
Anlamadığım nokta şu soruşturma yapılmadıysa biz 3,5 ay neyi bekledik onu geçtim soruşturma yapıldıysa şimdi neyi bekliyoruz.. İçimizde bir heves vardı onu da öldürdüler sağolsunlar
-
@Orangesun kesinlikle haklısın, Kasım'dan Mart'a kadar neden beklenildi neden herhangi bir işlem uygulanmadı gerçekten şaşırıyoruz, üzülüyoruz. Bu kadar süreç uzadıkça benim kendi adıma olumlu sonuçlanacağına olan inancım zayıflıyor. Umarım olağan süreç dışında başka şeyler gerçekleşmiyordur ve aşırı biz uzama ile karşılaşmayız.
-
Umarım bu hafta içinde açıklanır da biter bu süreç. Bu arada ben bazen bu sayfaya yorum yapamıyorum sizde de aynı sorun oluyor mu?