Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Kurumu arasak mı bu brlirsizlik artık can sıkıyor
-
@senolforum Kardeş gecen afta aradım ben yuvarladılar lafı bir belirszlik hali mevcut biraz daha bekleyin dediler. İstersen şansını bir dene sen de hatta ben de öğleden sonra aramayı düşünüyorum. Baskı oluşturulmazsa bu iş uzayacak gibi.
-
Bence sürekli aramak lazım sürecin hızlanması için.
-
@Mülakatci Hocam bir iki kişi ile olmuyo herkesin duyarlı olması lazım. Millet sgk başkanına Vdk başkanına Tweet atiyo. Bizde vakıflar Genel müdürüne Tweet atalım kullanıyor sosyal medyayı. Sayın Genel müdür arayıp ne oldu müfettiş yardımcılığı sonuçları diye sorsan bile işler hizlanir bence
-
@ParadoX aradim yine aynı siteyi takip edin dediler. Bencede topluca birseyler yapmak lazım bugün yarın aciklansin artık
-
@senolforum Kardeş hadi sen de ara ben de arayayım @Mülakatci dostum da aramış belki üst uste aramalarda sonuç alabiliriz
-
@ParadoX bencede arayalım hatta birden fazla arayalim hepimiz
-
Ben referandumdan sonra bir tarihte açıklanacağını düşünüyorum
-
Bu sene neden böyle yaptı bu kurum acaba? En son alımda çok daha erken açıklanmış.
-
Normalde çoktan açıklanması lazımdı. Fazlasıyla bekledik. Arıyoruz sürekli siteye bakın diyorlar ya da bilmiyoruz.. Neyi beklediğimiz konusunda hiç bir fikrim yok
-
Bilgi bari verselerdi açıklanmama nedeniyle ilgili. Bi twitter etkinliği yapsak belki sonuç alırız. Ne dersiniz?
-
Pek bir işe yarayacağını sanmıyorum üç hafta boyunca sürekli aradık aldığımız tek cevap siteyi kontrol edin oldu başka da bir şey yok.
-
@Orangesun Tweeter üzerinden yapacağın etkinlikte ulaşilacak ve etiketlenecek kişi telefonda görüştüğün memur olmayacak. Amaç tweetrrdan tarih öğrenmek değil, bekleme sürecinin uzun olduğunu ve gerekli talimatları vermesi konusunda Genel müdüré ricaci olmakti. Genel müdür de ne aşama da olduğunu bilmiyorum diyecek hali yok heralde ama 1 2 kişiyle olmaz bu is. Birlikte aynı gün arka arkaya yazmaliyiz ki müdür Tweeterà girdiğinde bu ne desin okusun yani
-
@ParadoX hah şimdi burdan yazabilme imkanım oldu. Şimdi yazdıklarında yazdığım msjda da oldugu gibi baya eglenmişsin belli de. Ne demek istediğimi anlamadan şuraya yorum bırakma. Bu tavrı da tanımadığın bir insana takınma. Ki şu tavırdan sonra da zaten forumda işim olmaz hani bilgi paylaşalım fikir beyan edelim diye girdim üye oldum falan ama siz işi baya dalgaya almışsınız seviyesizce o da bana uymaz tarzım değil. Herkes hakkında hayırlısı olsun dilerim bir an önce açıklanır.
-
Arkadaşlar, bugune dek yazdığım tüm mesajar hep yardım ve fikir amaçlıydı. @Orangesun arkadaşımız bana kızmış anlaşılan bir yanlış anlaşılma olmuş. Neyse çözdük meseleyi şu aralar hepimiz gergin olduğumuzdan yanlış anlaşılmalara mahal verecek cümleler kurmaktan sakınalım. Ben kendi adıma bunu yaptığım için özür dilerim hepinizden.
-
@Orangesun yani eski @tgbygn nedir bu gerginlik neden böyle bir tepki verdiğini anlayamadım.
Ben de yazmama kararı almıştım gerginlik içerisinde benim de payıma tatsız bir olay düşmesin diye ancak şu verdiğin tepki gerçekten şaşırttı beni.
@ParadoX arkadaşımız da daha önce burda ismiyle yazan arkadaşımız sanırım başka birisi sandın. hiç gerek yoktu
Edit: Yanlış anlaşılma olmuş. Olur böyle arada bir . Yeter ki iyi niyet olsun -
@ITALIANO-kpss Sıkıntı yok kardeşim, yanlış anlaşılma olmuş. Buraya yorum yapamıyor @Orangesun bir kaç mesajında belirtmiş zaten. Özelden konustuk ve sıkıntı çözüldü.
-
bugün de geçti, bir duyum/haber alamadık ancak başta ÇSGB ve SGK olmak üzere diğer mülakat sonucu beklenen kurumlarda hareketlilik olduğu ve sona yaklaşıldığı yönünde istihbaratlar geliyor bu da bence olumlu çünkü bizden öncekiler sıradan patır patır açıklandığı anda artık biz de son dönemece girmişiz demek olacaktır:man_dancing_tone5:
-
@ITALIANO-kpss İnşallah kardeşim bir an önce ne olacağımızi olamayacagimizi ogrenelim de önümüzu görelim artık. Artık şu gün açıklanacak bence diye tahmin yapacak heves bile kalmadı kimsede baksana.
-
Bu listede olanlardan çakışanlar var o zaman diğerleriyle. Hadi inşallah. Ama ben açıklamamalarına anlam veremiyorum bu kadar az kişi alınacakken. Tek aklıma gelen acaba diğer kurumların açıklamasını mı bekliyorlar çakışma çok olduğu için. Sonuçta seyrek yapıyorlar alımı.