Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Bir liste hazırlamak gerçekten bu kadar zor mu? Defalarca arayıp kpss süresi hatırlatıldı illa kpssye mi girelim onu mu istiyorlar. Bıktım artık sürekli bekletilmekten, belirsizlikten, ders çalışmak istemeyip de ders çalışmak zorunda olmaktan yeter ya
-
@Tgbygn en azından haftaya deseler 10 gün sonra deseler referandum sonrası deseler de biz de ona göre işimizi gücümüzü bilsek belirsizlik çok zor gercekten
-
@eminbagirsakci yok biz hatayı okuyarak yaptık zaten️şaka bir yana cidden bunaltıcı olmaya başladı
-
Ya arkadaşlar ben iyice ürkmeye başladım çünkü aylardır açıklanmayan o kadar çok mülo sonucu var ki.
Önceki sayfalarda hatta değinilmişti.
Önceki sayfalarda bir de denilmişti ki '' KPSS başvuru süresini biliyoruz başvuruları tamamlamaya çalışacağız'' vs. diye duyumlar alındığı
Acaba uyutmak için mi söylenmişti?
Şimdi tutup da son güne mi saklasınlar cumaya ? -
@TORPİLSİZ cumaya sarkarsa gene iyi en azından bekler para yatırmam ama haftaya sarkarsa kpss mecbur artık
-
@Tgbygn
Lütfen Cuma saat 15.00' e kadar açıklansın.
Çok şey mi istiyoruz -
Bakalım bekleyip göreceğiz ne olacağını @TORPİLSİZ
-
Gençler ard arda kurumu aramanın vakti gelmiştir bence. En azindan aşağıdaki soruların cevaplarını almaya çalışalım
- Komisyonun çalışması bitti mi
- Sonuçların açıklanması referandum sonrasına mı kalacak
- Güvenlik Soruşturması mi yapılıyor
- Genel müdüre imzayà gitti mi liste vb
En azindan birine ikisine cvp alsak bile iyidir
Ard arda aramayınca herkes farklı zamanda arayınca pek etkili cevap alamıyoruz sanki
-
@eminbagirsakci kurumu aradınız mı peki ? Ne cevap veriyorlar? Ben dün aradığımda bizim de sizler gibi hiç bilgimiz yok beklemekteyiz dediler
-
@NnN dün aynı cvbi aldım bugün aramadim bu nedenle tek tek aramalarımiz bişe ifade etmiyor gibi geldi hocam
-
Bu arada beklemekten kasıt arşiv taraması yada güvenlik Soruşturması ise referandumdan önceye yetişmez kesinlikle.
-
@eminbagirsakci aynen ben de öyle düşünüyorum
-
hayrola 7-10 gün içinde açıklanırdan referandum sonrasına mı geldi iş?
Onceki sayfalarda 'en geç cumaya açıklanır, imzalar yetişmezse haftaya kalır, baş müfettiş oyle diyor'' denilmişti de.
Neyse ümitsizliğe kapılmayalım -
@TORPİLSİZ dostum basmufettis ne diyorsa onu yazdık. Ne olduğu konusunda bilgi edinemiyoruz ki. Sizi bilmem de ben artık iyice umutsuzum ve heyecan da kalmadı
-
@TORPİLSİZ ben sizin tavrınızı anlamıyorum burada gayey kibar bi dille konuşuluyor, sizin tavrınız ve tarzınız değişiyo. Anlaşılması güç bi durum.
-
@TORPİLSİZ ne güzel söylemişsin "baş müfettiş öyle söyledi" dediniz diye.. Hem burda bir şey öğrenen varsa söylesin diye yazıp duruyorsun millet söylüyor bu sefer yalan söylüyormuş muamelesi yapıyorsun. Sen ne kadar sonucun açıklanmasını istiyorsan biz de istiyoruz. Yani kendi kafamızdan uydurup burda açıklama yapmıyoruz. Ha anlayamadığım başka nokta düşünmüyorsun galiba ben bu kurumu kazanırsam şayet bu yaptığım yorumlar yüzünden antipati kazanacak mıyım ya da kazanır mıyım vs diye. Bence düşün burda yaptığın yorumları o şekilde yaz. İnsanlar zaten gergin ve huzursuz bir de senin laf sokmalarınla kimse uğraşmaz @eminbagirsakci @NnN arkadaşlar siz de bundan sonra arkadaş bir şey sorarsa veya yazarsa cevap vermeyin belki o zaman laf sokmaktan vazgeçer
-
Hayır amacım laf sokmak ya da kimseyi suçlamak değil.
Sadece ne kadar pozitif beklenti içerisindeyken bir anda böyle karamsar bir tabloya evrilmesine üzüldüm.
Çünkü hepimiz inanmıştık çok kısa süre içerisinde açıklanacağına. Durumun şimdi ümitsiz bir hale dönüşmesine olan şaşkınlığım ve yıkılmışlığımdı bu ruh halini yansıtmaya çalıştım.
Lütfen kimse alınganlık göstermesin ben gene yakın zamanda açıklanır diye ümit etmekteyim.
Keşke daha net bilgiler alabilme şansımız olsa da alabilsek. Benim gene şahsi düşüncem referanduma kadar beklemeyeceği yönünde. Mart ayı içerisinde sonuç alabiliriz diye beklenti içerisindeyim. -
@Tgbygn ben ne yazsam tepkı gösteriyorsun, ben geç açıklanacağını tahmin ediyorum dediğimde beni karamsarlık ve moral bozmakla suçlamıştın ama şimdi referandum sonrasına kalır diyorlar onlara neden birşey demiyorsun?
Benim zaten en son verdiğim tepki '' Referandum sonrasına kalır'' iddaasına idi.
Ama sen bu verdiğim tepkiyi suçlama olarak değerlendirdin. Ben o kadar uzamayacak uzamamalı anlamında tepki verdim.
Şimdi açıklanma süresinin uzayacağını söyleyeni dövüyor muyuz? Dövmüyor muyuz? bir karar vermen gerekiyor -
Arkadaşlar diğer sayfalardaki gerginlik lütfen buraya da sıçramasın. Çünkü buraya paylaşıp bi şekilde yükümüzü azaltmaya geliyoruz. Sonuçların açıklanmaması ortak derdimiz. Birbirimize kızmayalım. Az bi zaman kaldı. Yüz yüze bakabiliriz. Allah'tan herkese sabr-ı cemil niyaz ediyorum.
-
@TORPİLSİZ baştan sona bütün yorumları oku ondan sonra kendi yorumlarını oku sonra gel bana cevap ver benim senle kişisel bir problemim yok tanımam etmem seni tepki göstermemin sebebi de zaten diğer arkadaşlarla açıklanma konusunda aynı fikirde olmam ve senin her defasında ters cevap vermen zira herkese ters cevap veren ben değilim dikkat