Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@MutadisMutandis değişebilir bu süre ama bizim turnelerimiz coktur iyi düşünün dedi
-
Ama şu süreçte bulunmaz nimet bu is
-
@pozitifdissallik evet öyle iyi düşünmek lazım herkes yapamaz
-
@pozitifdissallik mulakat ne zaman yapılır acaba
-
@pozitifdissallik yalnız sizin görüşme olumlu geçmiş anladığım kadarıyla:) tekrardan eve gelecek olması da ilginç. Müfettiş bey sizi daha yakından tanımak istiyor:)
-
@mariapuder bendeki listede olan herkesin evine gideceğim dedi hocam
-
Gelsinler buyursunlar teftiş te genelde geliniyor zaten
-
Kapımız her zaman açıktır :))
-
@MutadisMutandis yatıya da kalsınlar
-
Tamam dostlar abartmayalım
-
Ocakta ayı içinde yapılır inşallah daha bunun sonucu beklenecek
-
Mulakat icin on gorusmelerin bitmesi gerekiyormus, insallah surec biraz hizlanir
-
Beklemeye alıştık
-
@pozitifdissallik inşallah hızlanır kardeşim
-
8 ay sahiden çok fazla, umudum tükendi.
-
@-Deficit- Benim görüştüğüm müfettiş Remzi bey laf arasında şunu söyledi; Bundan bir kaç sene önce İzmire 15 günlük bir teftiş için geldim tam olarak 1,5 yıl burada kaldım teftiş+görev+fetö muhabbeti hepsi üst üste geldi. Ama siz gençsiniz dedi bir de laf aramızda hafta sonu ailenizin yanına gider gelirsiniz ne olacak sanki
-
Umudu tuketmeyin dostlar, turnelere de alisiriz
-
Bir buçuk sene mi:s Peki kaç sene bu şekilde yani sabite geçme durumu oluyo muymuş bi süre sonra arkadaşlar?
-
@ptriot Bunu söyleyen kişi Başmüfettiş dostum, kendi deyimiyle 27 yıldır meslekte en sabit olduğu zamanlar turneleriymiş Sabit olabilmek için teftiş başkanlığı dışında bir kadroda bulunmak lazım diye biliyorum. Nasıl olunuyor bilmesem de müfettişlikten sonra iç denetçi olanlar da Ankarada çakılı görev yapıyormuş bunlar benim öğrenebildiklerim.
-
@Emin-Bağırsakçı müfettişlik eşittir turne demek ama burda biraz süre uzun anlaşılan.Konaklama olayı ve maaşla ilgili bişey sorabildiniz mi hocam?