Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@MutadisMutandis İmzalı listeyi çekmişler yerine excel listesi yayınlamışlar Hocam.
-
@JBSay Hocam sınav sonuçlarını puanlamaları filan nereden incelediniz. Ben çok merak etmiştim ama yayınlamamışlardı. Özelllikle kompozisyonu çok merak etmiştim ben de yardır Allah yardır elim kopmuştu
-
@Emin-Bağırsakçı ben sınav sonucu için yıldırımbeyazıt a bilgi edinmeden yazmıştım. Cevabı bir ay sonra falan vermişlerdi. Alandan genel olarak %65 i geçmişim ama kompozisyondan sadece 9 vermişler. Bir buçuk sayfa yazdım yazım da kötü değildi çok konu desen basitti yani en kötü 20 puanda 10 verirsin ki bu kompozisyonu %50 başarılı bulmuşsun demektir. Ama adamlar 9 vermiş bende 62 netle elenmişim. 65 net mülakat sınırı diye belirtmişler.
-
@JBSay Anladım Hocam. Ne diyebilirim ki ama gerçekten can sıkıcı bir durum olmuş. Allah hakkında en güzelini en hayırlısını versin inşallah. Neyin Hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz. Gönlünü ferah tut inşallah hakkımızda herşeyin en iyisini bilen hakettiklerimizi er ya da geç bir gün sunacaktır.
-
Puanlarınızı nasıl öğrendiniz arkadaşlar ?
-
Güvenlik soruşturması yapıldı diye biliyorum.
-
@Emin-Bağırsakçı hocam bimer e yaz tipis tipis cevap veriyorlar 1hafta icinde. hic biyeri arama
-
@crowdıngout Hocam valla hiç uğraşmadım ama yayınlansaydı daha şeffaf daha tatlı olurdu. Yazılı sınavı geçenler yayınlandığı zaman acaba kaç puan almışım diye merak etmiştim ama uğraşmadım puanla filan. Arkadaş puanını yazınca merak ettim. Acaba yayınlandı da ben mi görmedim diye Teşekkür ederim yine de hocam
-
Mülakat süreleri uzun olacak anlaşılan günde 12 kişi.
-
@-Deficit- kişi başı yarım saate kadar yolu var gibi gözüküyor
Neler sorabilecekleri hakkında düşüncesi olan var mı? -
.........
-
arkadaşlar ismi mülakat listesin de olup da mülakata gelmeyecek var mı acaba .belki başka kurumlara yerleşen vardır:)
-
Mülakata katılmayacak listede en az on kişi vardır ben bir kaç kişi biliyorum , onun dışında bir şey merak ediyorum mülakat sonucunu en son alımda çok hızlı açıklamışlar. Güvenlik soruşturması olduğuna göre yine hızlı açıklanır mı?
-
Soruşturma bittiyse 15 güne açıklanır bence
-
hakkımızda hayırlısı olsun:)
-
Mülakata girmeyeceğim, başarılar hepinize arkadaşlar inşallah sonuçlarınız olumlu olur
-
forum da derin bir sessizlik var arkadaşlar genel olarak her şeye çalışacaz önceki yıllarda ne sorulmuş acaba araştırdım bir şey bulamadım
-
Arkadaşlar mülakat sonucu açıklayan kurumlara bakıyorum da güvenlik soruşturması yapmamışlar henüz yani mülakat sonucu açıklamasından sonra güvenlik soruşturması sürecini başlatmışlar. Bizimki de yapılmamış olabilir. Şayet öyleyse epey bekleyeceğiz anlamına geliyor.
-
Arkadaşlar yarın mülakatlar başlıyor, öncelikle herkese başarılar diliyorum. Ne çalışıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsunuz merak ediyorum. Bir de yarından itibaren mülakata giren arkadaşlar mülakatları ile ilgili bilgi verirse çok seviniriz.
-
@NnN Öncelikle hepimize başarılar dilerim. Mülakat için ben şahsen hazırlık yapmadım çünkü yazılı sınav konuları derya denizdi. Bu saatten sonra da derslerden soru gelse gelse vakiflar ile ilgili gelir diye düşünüyorum. Medeni kanunun vakiflar ile ilgili maddelerine bakıyorum şuanda bana en mantıklı gelen bu oldu. Mülakata girip çıkan dostlar yol gösterici olursa ortam hakkında iyi olur. Ben perşembe günü gireceğim deneyimlerimi paylasirim çıkar çıkmaz