ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@ıstatistik @batistuta10 başvuru sonuçları 19/12/2016 açıklanacak arkadaşlar
-
@avamkamarası burdan bi arkadasa 10 nu gibi açıklanabilir demişler
-
@ıstatistik hocam ben duyuruda yer alan bilgiyi paylaştım eğer söylenmiş ise o tarihte açıklayabilirler
-
@Antimülakat hocam tekrar sormus oluyorum ama hukukçulardan 40 kisi sinava cagriliyo benim o puan turunden siralamam 375 gelme ihtimali varsa basvuracam
-
@sezginci biraz zor görünüyor kardeşim, açıklanan sınav yok, sıralama kötü. O puan türünden bu kadar hukukçu ciddi çalışmış ise bu ilanı es geçmezler, taş atıp yorulmuyorlar ya, bir başvuru ve başarılı olurlarsa merkez uzmanlık cepte.
-
2015 hukuk p103 ile basvuracak kisilerin puani nasildir acaba. Bu biraz kafami karistiriyor.
-
@sezginci ben 120. sıradayım bana bile gelmeyebilirim diye tahmin ediyorum
-
@sezginci o puan türünde ki sıralamanız mı 375 yoksa hukuk fakültesi mezunları arasındaki sıralamanız mı (branş bazında yani) 375 ?
-
@avamkamarası Evet hukukcular icinde 375.bencede gelmez gibi ingilizce olmadigi icin 4 tane ilan gitti. Seneye yds kasacam
-
@sezginci siz yine de başvurun en fazla posta parası kaybedersiniz sonra puanınıza geldiğini görüp pişman olmayın.
-
Bir zamanlar çok yoğun bir kurum olduğunu duymuştum bilgisi olan var mı dostlar ?
-
Postayla başvuru yapanlar, arayıp teyit alabildiniz mi?
-
@baharunal simdiye kadar basvurdugum kurumlarda postada hicbir problem yasamadim acikcasi. Teyit falan da almadim. Bisey olmaz. Sadece iadeli taahhutlu postayla gonderiyorum ve iade edildigine dair belgem elime gecti. Internetten de takip edebiliyosunuz zaten.
-
@baharunal aradim basvurumun yapildigi soylendi
-
@schizop süper. Teşekkürler
-
İstatistik bölümünden 40 kişi sınava çağrılcak. Sıralamam 91. Gelme şansı nedir sizce?
-
@uzmanadayı90 Bence imkansız çünkü puan olarak 92 93 bandında olanların sıralamaları 35 45 arası gibi o yüzden gelmez diye düşünüyorum.
-
Arkadaslar P3 puanına yds ye falan dikkat ederler mi sözlü sınavda
-
@uzmanadayı90 çok başvuru var hocam 91. Sıralamaya düşmez
-
@uzmanadayı90 düşük hocam. İstatistik mezunları için açılan doğru düzgün ilan olmadı herkes başvurur.