ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@mazlumaday evet güzel
-
Her kurum liyakata ne kadar önem veriyorsa o kadar.
-
Çok şükür adımı gördüm. İnşallah mülakat sonrası da böyle süründürmezler.
-
@mariapuder yeniden yayımlandı mı liste
-
@caracas ben ilk yayımlandığında baktım. Şu an yok.
-
@vega Açık konuşayım.Kurumda tanıdığım var.Haber dahi vermeyeceğim.Torpil kasacaklar da kazanırsa gözlerine uyku girmesin
-
@mazlumaday kulübe hoş geldin o halde. yalnız burası pek de iç açıcı bir yer değil onu söyleyeyim 30+ yasa gelip hala kurum sınavı kovalamaca pek de hoş değil
-
Liste neden kayboldu ya ilginç gerçekten
-
Bilgi alan var mı bu konuda
-
.....................
-
Geniş geniş mülakat yapacaklar. Günde 12 kişi. Yarım saat sürer heralde:/ sgk açıklansaydı iyiydi.
-
Ben az önce aradım,liste yayınlanmış neden kaldırıldı dedim. Hayır, liste yayınlanmadı; hala onayda dediler. Peki forumda listeyi gören arkadaşlar olduğu yaziyor dedim. Forumlara itibar etmeyin dedi. Çok ilginç.
-
bu kadar insan rüya gördü yani pes! link bile paylaştık
-
@maltepesgk Listenin ekran görüntüsünü bile aldık. Bu kadar insan niye kandırsın diye sorsaydınız
-
Bakmayın siz onlar söylemek zorunda oldukları şeyi söylüyorlar. Direkt resmi siteden resmi duyurudan görüldü liste. Daha değişmez artık.
-
Adam o şekilde cevap verince ben çok şaşırdım zaten, bence onunda haber yoktu o yüzden cevap veremedi hatta ben yayınlanmış dediğimde dur bi bakıyım dedi. ben şu an yok zaten dedim.
-
Bende aradım bayan listemi yayınlandı dedi bende evet dedim baktı bende görünüyo falan düzelir dedi ama arkadaşın paylaştığı linke girince açılıyo liste o nasıl oluyor
-
De ayrı. İsteyen olursa pdf dosyasını kaydettim ben.
-
Arkadaşlar açıkladılar sonra geri çektiler. Yanılmıyorsam 11:20 gibi siteyi kontrol ettim. Duyurular kısmında liste gözüküyordu. Herhalde imza Vs eksikti. Hatalarını kabullenmek istemiyolar
-
................