Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı
-
Başvurular bitti galiba yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
-
@ataş dostça bir mücadele olsun
-
@kartel06 tabii ki de dostça bi yarış olsun inşallah Mevlam hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşallah. Tüm temenni ve isteklerimiz hayırlısı ile olur inşallah
-
bu kadro kaç puan ile kapattı bilen var mı
-
açıklanmadı
-
@ikameci 88,59 ile kapatmış hocam
Buradan var mı listeye giren -
@sonmez evet yanlış yazmışım özür dilerim
-
@ataş uzman yrd. mulakat listesine girdim. Hayirlisi olur insallah. İdari memur listesinde puanlar hayli yuksek bekledigimden.
-
@eemlokman başarılar dilerim hocam bakalım hayırlısı olsun artık
-
@ataş eyvallah hocam.
Mulakat hakkinda bana yardimci olabilecek olan varsa simdiden tesekkur ederim. Daha once hic mulakat deneyimim olmadi.
-
uzman yardmcısı listesindeyim, mülakat konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar . Herkes için hayırlısı olur inşallah.
-
arkadaşlar uzun süredir yazan yok bu sayfaya haftaya salı mülakat olacak malum.
Mülakatta başarılı olan adayların işe başlaması ne kadar sürüyor? bi bilgisi olan varmı -
@palaios geçen alımda 15 günde başlamışlardı
-
İdari memurluk mülakatta ne soruyorlar acaba bi bilgisi olan var mı
-
Hocam kısa sürede başlatılıyor, mülakatlarda akşamı açıklanmıştı geçen alımda bu alımda ne olur tabi bilinmez ama yine uzun süreceğini sanmıyorum.
-
Arkadaşlar iki gün önce ege ihraçatçı birliklerin mülakatına girmiştim belki yardımcı olabilirim size mülakat özel sektör mülakatları gibi önce kendinizi tanıtmanızı istiyorlar sonra herhangi iş, staj tecrüben varsa onunla alakalı sorular soruyorlar, en iyi en kötü özelliğin nedir, birisi seni eleştirdiğinde ne hissedersin, neden burada çalışmak istiyorsun gibi sorular sordular. İhracatçı birliklerinin bir devlet kurumu olmadığını bilin, ben yaklaşık bir sene kpss ye hazırlandığımı söylediğimde inanılmaz kötü bir algı yarattı sizde aynı durumdaysanız bundan hiç bahsetmeyin derim iş bulamadım kendime uygun özel sektörde falan diyin ayrıca bizi mülakattan bigün önce arayıp yazılı sınav olacağını söylediler, 20 soruluk test olduk ardından essay yazdık
-
uzman yardmcısı pozisyonu için mi girmiştniz mulakataa acaba? essay konusu neydi peki
-
Evet uzman yrd. @palaios . Metin verilmişti Türkiye'nin 2023 ihracat hedefleriyle alakalı, altında yaklaşık 10 tane bu hedeflere ulaşılabilmektedir için yapılabilecek faaliyet yazıyordu, bunlardan ikisini seçip nedenini açıklaman isteniyordu.Mesela ben arge çalışmalarıyla ihracatçının rekabet gücünü artirmayi seçip onu anlatmistim. Ayrıca mülakat sırasında bazı kişilere bir paragraf verilip çevrilmesi istendi. Ama size şunu söyleyeyim ege ihracatçı birliklerinin bu yılki mülakat süreci çok sahibeliydi bir sürü tuhafliklar oldu size bu uygulamalar olmayabilir normalde sadece sohbet havasında cv ile ilgili sorular soruluyormus
-
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun