Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı
-
Arkadaslar bugun ciddi ciddi basvurayimmi puanima dusermi diyorsunuz
-
@keynezyenciii bence başvurmalısın, bu sene istisnai olarak talep yoğun olabilir ama normalde çok yüksek kapatmıyor, hem belirli illerde çalışma durumunun olması hem de sözleşmeli bir kadro olması dolayısıyla çoğu kişi başvuru yapmıyor.
-
Muhendislikler basvuru yapabiliyormus diye gorunce direk bi sogudum malum muhendislerin puani bugun basvurayim o zaman ins gelir hocam
-
Bu ileti silindi! -
Bilemedim ya mulakatta torpil cok donermi ben icanadoludan basvurucam ufrasmaya degermi bilemedim
-
Memur kadrosuna baavurucam arkadaslar maastan cok ne is yapildigini kurumdaki islerin nasil yurudugunu falan anlatirmisiniz
-
iyi günler herkese. Kurumla ilgili bilgisindeyse orada çalışan arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var. Başvurumu yapıp eğer mülakatta başarılı olursam çalışmayı arzu ettiğim bir kurum. Herkesin gönlünce olur umarım.
Sorularıma geçeyim
-mühendis olarak başvuracağım, ancak dış ticaret ve gümrük müşaviri firmasında çalışıyorum. az çok ihracat-ithalat bilgim var. Mühendis olarak başvurmam dezaavantaj yaratır mı? Uzman.yrdmcısı olarak çalışan mühendis var mı kurumda?
-Eşim 657'ye tabi öğretmen kamuda. Benim çalışacağım şehire gelmesi için eş durumunda faydalanabiliyormuyuz acaba. Bildiğim kadarı ile onun benim yanıma gelmesi için Benim de 657ye tabi olmam gerekiyor. Ancak ihracatçı birliğinin kanunu farklıymış. Bu süreç nasıl işler acaba?
-zaten sorulmuş ama bazı yerlerde okuduklarım kafamı karıştırdı. Maaş meselesi uzman yrdmcı maaşlarında ikramiyeler kalktı diye birşey okumuştum. Bunun doğruluk payı nedir? Maaşlar hakkımda net bilgi verebilecek varmı?
Sabırla okuyup, sorularımı cevaplandıracak arkadaşlara şimdiden.ü teşekkür ediyorum
-
Uzman yardimciliginami basvuracaksiniz hocam hangi sehirden basvuracaksiniz puan kac .. 82.4 ile duz memurluga basvurmak istiyorum ama mulakata antepe gtmekte bana abes geldi :))
-
@keynezyenciii uzman yardımclığına başvurudan, puan 85.8
Mülakat listesine girebilirmiyim emin değilim açıkçası -
Bana girersin diyolar inanmiyom ama ben gireceksem siz ohooo :))))
-
@palaios
Mühendis olarak çalışanlar var.
Geçmiş iş tecrübeniz işe yarar.
Eşiniz eş durumu ile Antep'e gelebilir.
Maaş mevzusu tekrar söylüyorum ; Uzman yardımcısı için ortalama 3700, idari memur için 3200. Neden ortalama dedim çünkü senede 17 maaş var. Tek maaş 2800den başlar sene sonu 2400e iner. -
@kalpkalpkalp sabır ile sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim
-
bu kadroyu tercih ettikten sonra puanımız kullanım dışı mı kalıyor. sanırım kadrolu bir pozisyon değil o zaman kullanım dışı kalmaz. bir de ileride tayin durumları nedir. ilelebet antep'de mi kalır çalışan.
-
Slm ben idari memurluğa 89 ile başvuru yaptım acaba bana gelme imkanı var mı bölümüm matematik
-
@ikameci Puan kullanım dışı kalmaz. Tayin durumu zaruri durumlarda bir ihtimal oluyor.
@ataş 89a kesin gelir
-
@kalpkalpkalp hocam cevap için teşekkürler. peki tayin olursa diğer illerdeki ihracatçılar birliğine mi oluyor.
-
Arkadaslar 82 puanla basvuraymmi ya listeye girermiyim bosami ugrasmis olurum
-
@kalpkalpkalp teşekkür ederim hocam ama yine de şüphe ediyorum acaba alım sıralamasına girebilir miyim diye bide hocam Antep deyim il dışına sonradan tayin durumu olur mu
-
89 puanla siralamaya girermiyim diyo ya :)))
-
@keynezyenciii ne yapayım bilmiyorum yüksek kapatır diye düşünüyorum memur atamaları genelde 90 ile kapattığı için napayım