Vedat Milor
-
Arkadaşlar çok koyu bir vedat milor aşığı olarak yeni öğrendiğim ve bir çoğumuzun haberi olmadığını düşündüğüm vedat mlior'un youtube kanalını buraya bırakıyorum. Bir süredir tv izlemiyordum. Vedat beyi televizyondan uzaklaştırmışlar tv tam anlamıyla çöpe dönüyor artık.
-
@burcuburcu Vedat Milor'un tv ye çıkmamasının sebebi attığı şu tweette gizli “Şarap içmeyi bırakır ve birilerinin lokantalarını översem teklif gelir ama haysiyet gider”
-
@eomer hımm sebep buysa iki anlamda üzücü bir vedat bey iyiyi hakediyor ikincisi biz ne izleyeceğiz.
-
Ben televizyonu büyük ekran ve smart özellikleri için kullanıyorum (konser, web vb) dediğimde daha çok "ben de" cevabıyla karşılaşıyorum. Diziler için de mitele, ororo vb. devam ederim arada ama eğlence sektörü de internete daha da çok kayacaktır, evrimini izleyeceğiz, Vedat Bey de değişimi izler bir şekilde paylaşır bence ileride.
-
Televizyon hayatımızdan seri bir şekilde çıkıyor. Sanırım bi 50 senelik daha evde bulunsun en azından eve gelen misafirler bakar bahanesi ile alınacak. Bundan sonraki yıllar içinde dev ekranları bilgisayar ekranı olarak kullanmaya başlarız. Gerçi şahsına münhasır ağabeyim yaklaşık 10 senedir plazma ekranı pc ekranı olarak kullanıyor ama insanların onu takip etmesi biraz daha zaman istiyor.
-
Vedat Milor a gelince, iyi hoş anlatımı sunumu, adam buram buram gurme olduğunu hissettiyor ama yaşlandı baya. Son programlarda elleri titremekten kaşığı ağzına zor götürüyordu, yine de izlemesi keyif veren birisi. Bir de Ayhan Sicimoglu var, o da gezi programı tadında ilerliyor tavsiye edilir
-
@antimülakat yalnızca national geograhic ve discovery channel izliyorum desem yeridir. Tüm arkadaşlara tavsiye edilir çok daha sakin dingin bir insan oldum.
-
Güven İslamoğlu izliyorum ama yine Gülhan Şen gelse keşke, benim bir Vedat Milor'um da o 2 yıldır. Ayhan Hocam da her yerde güzel güzel programlar yapıyor (Renkler, Limonata benim izlediklerim).