Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
@gmsmustafa hocam bu sene ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Fatih Terim'de bu son şansı olduğunun farkında. Hasan Şaş ve Ümit Davala ikilisi de bu takımda ağabey olacak insanlar. Ama önümüzdeki sene ben Fatih hocanın yine problemlerle gündeme geleceğini düşünüyorum.
-
@antimülakat ndiaye bu takimin dinamosuydu onun yoklugunda yeniden selcuga muhtac kalacagiz yada 4-4-2 gibi yeni oyun arayislarinda olacagiz insallah dediginiz gibi olur ve sampiyon oluruz ama bu transfer benim canimi fazlasiyla skti
-
Fatih hocanın durumu ne oldu istifa edecek mi?
-
@hgrotius yok aga o prosedür gereği imiş. Yeni başkanın gelmesiyle sanırım imza yetkisi gereği yeni başkanla sözleşme imzalayacak.
-
Bu galatasaray’ı durdurmak zor olacak!
-
@antimülakat hocam bende sizinle kanıdayım bi aksilik olmazsa bu sezonu şampiyon kapatacağız n'diaye ve belhanda da giderse bizim için iyi olacağını düşünüyorum özellikle bu kadar kötü belhada satılırsa harika olur. bir sol bek bi ortasaha bi de forvet ile bomba gibi oluruz.
-
Bizim takımlar fos çıkınca galatasaray’ın puan kaybı tek çare oldu
-
Sivas deplasmanı çok zor.Bölüm sonu canavarı gibi rüyama girdi , necati gol atıyordu
-
Gs nin kaç puan toplayacağının bir önemi yok başakşehir bu sene işi çok sıkı tutuyo
-
...........
-
Basaksehir bugun les gibi top oynadi sanirim heyecanlanmaya basladim ️
-
Tüm adaylar puan kaybetti bu seriyi gs bozmaz inşallah
-
hayırlısıyla bu akşam şampiyonluk koltuğuna bi oturalım da gerisi gelecek.
-
@jakojoko, içinde söyledi: Galatasaray Kaç Puan Toplar
hayırlısıyla bu akşam şampiyonluk koltuğuna bi oturalım da gerisi gelecek.
ulan Sıvas...
-
Rodrigues,Donk,Denayer,Yasin,Sinan Gümüş,Tolga Ciğerci Şanlı Galatasaray formasına layık futbolcular değil.İyi futbol iyi futbolcuyla oynanır.Şu maç 9 puanlık bi maçtı.Hocanın işi çok zor
-
Gs mali sorunlar yüzünden sezon sonunu görmeden dağılabilir.
-
O nasıl bir goldü? Gerçekten yılın golü diyebilirim, muhteşem bir goldü.
-
Başşakşehir denilen hormonlu büyüme mahsülü takım şampiyon olursa yazıklar olsun böyle lige.
-
işimiz bu gidişle zor Dursun Özbek tam anlamıyla bu takımı batırdı diyebiliriz.Yaptığı transferlerden çoğusu boş özellikle Maicon bu kadar kötü bir stoper daha olamaz sezon başından beri bu herif yüzünden çok gol yedik ümitsiz değilim ama Galatasaray bu yıl zor şampiyon olur.
-
Fatih hocanın gelmesi söz konusu iken endişelerimi ifade etmiştim. Korkarım ki işimiz her geçen hafta daha da zorlaşıyor.