Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
şu önümüzdeki 7 maçı en az hasarla atlatırsak şampiyonluğumuz yakındır. bi 17 puan efsane olur:)
-
Galatasaray bu sene ciddi sakatlıklar olmazsa 1. olur. Ciddi bir ritim ve hava var takımda. En büyük problem yedek kulübesinde. Kulübede çıkanın yerini dolduracak kalitede isimler yok. Umarım büyük sakatlıklar olmaz.
-
Trabzon Galatasaray maçını izlemedim ama ortalık karışmış diyolag.
-
Ligi yine istenilen seviyeye getirdiler. Vallahi oyun çok bu lig üzerinde.
-
Galatasaray hep kolay takımlarla oynadı o yüzden bu kadar puan topladı diyen Fenerbahçeli arkadaşlar neredesiniz :))
-
Galatasaray'a napmışlar öyle
-
Dile geldik sanki bu nedir arkadaş ya, 3 puana hasret kaldık.
-
@antimülakat lig uzun maraton üstat elbette yenileceğiz yeneceğiz de bu yolun sonu şampiyonluk olacak
-
Sampiyon yine Besiktas olur:)
-
Hala takımın çok iyi olduğunu düşünüyorum ama bu Tudor büyük maçları yönetemiyor. Tudor kalmaya devam ederse şampiyon da olamayız. 4-1 gerideyken ilk oyuncu değişikliğini 80. Dakikada yapıyor. Yorumu size bırakıyorum.
-
@manifalitikoos size katılıyorum hocam. Ilk dört sezon sonunda 1. Beşiktaş 2. Basakşehir 3.fenerbahçe 4.Trabzonspor şeklinde tahmin etmiştim tabi saha dışı etmenler olaya müdahil olmazsa bu sıralama olacak gibi gözüküyor .. Bakalım iyi olan HAK eden kazansın. ..
-
Galatasaray bence şampiyonluğu bırakmaz ama ite kaka olacak gibi. Lig boyunca kafa kafaya gidecek bir yarış devam edecek gibi.
-
@siyahbeyaz bu sıralama olur diyorsunuz öyle mi ?
-
@siyahbeyaz 3. Fenerbahçe mi :)) Aykut Kocaman ayrılmazsa ilk 5e bile giremez fb
-
@siyasallı evet benim görüşüm bu yönde hocam galatasaray bu oyun yapısı ve hocası ile ciddi hiç bir deplasmandan 3 puan alamaz ayrıca kadro derinliği neredeyse hiç yok .. şuanda Gomez kırmızı görse veya bağları kopsa 2 3 ay olmasa gs ne yapar var mı b planı ? Bence yok
-
-
@siyahbeyaz bana da 6 puan geride olan fenerbahçe ve 10 puan geride olan trabzonun bizi geçmesi imkansız gibi geldi ondan sordum hocam.Sene sonu tahminin tutarsa müridin olurum artık
-
@siyahbeyaz, içinde söyledi: Galatasaray Kaç Puan Toplar
@manifalitikoos size katılıyorum hocam. Ilk dört sezon sonunda 1. Beşiktaş 2. Basakşehir 3.fenerbahçe 4.Trabzonspor şeklinde tahmin etmiştim tabi saha dışı etmenler olaya müdahil olmazsa bu sıralama olacak gibi gözüküyor .. Bakalım iyi olan HAK eden kazansın. ..
Valla arkadasim cok utopik olmus bu ya ️ Sampiyonlugun ne olursa olsun en guclu adayi galatasaraydir sen ilk 4 e koymamissin ️ Allahin izniyle 34 hafta lider kalarak sampiyon olacagiz.
-
O değilde tudor gitti diyolar doğru mu ?
-
@siyahbeyaz vay be kahin varmış burda