2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
@junior Mantıklı, ek ödemelerle brüt 6b civarı oluyor denmişti galiba.
-
Özellikle şehir dışından gelecek arkadaşlar konaklama hakkında neler düşünüyorsunuz? Bir beyin fırtınası faydalı olabilir
-
İstanbuldaki arkadaşlar sağlık kurul raporunu hangi hastaneden almayı düşünüyor ? Bazı hastaneler randevu istiyor ve randevu tarihleri 8 Ocak sonrası. Randevu istemeyen hastahanelerde 1 hafta içinde raporu verebileceklerini söylüyor
Haftaiçi randevuz 1-2 günde bu rapor işini halledebileceğimiz bir hastahane var mı ? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Arkadaşlar yarın arayıp da öğrendiğiniz şeyler olursa burada da paylaşın lütfen
-
bi whatsapp gurubu mu kursak arkadaşlar genelde öyle yapılıyor daha kolay iletişim sağlanmış olmaz mı
-
@dmtslmn Kesinlikle katılıyorum whatsapp olayına. 3-5 kişi bile olsak kafamıza takılan her şeyi sorarız. Birimizin merak ettiğini diğeri belki öğrenmiş bile oluyor. Uzun lafın kısası whatsapp grubuna sıcak bakan mesajla numarasını göndersin. Şu evrak sürecinde hangi hastane hangi belge vs vs bilgi akışı sağlayalım. Hem meslektaşız artık
-
@ozzybz sait çiftçi devlet hastanesi bir güne veriyormuş
-
@jbsay sabah numaramı msj atmıştım whatsupp grubu için görmesiniz sanırım beni de ekler misiniz
-
Arkadaşlar 8 inde sabah servis vb ayrıntılı bilgi vereceklermiş. 3 hafta gibi bir eğitim olacak dediler süreyi tam öğrenemedim kesin konuşmadı. Maaş peşin yatacakmış 15 inde. 30 güne ek o bir haftalık maaş da yatar dedi. Benden şimdilik bu kadar:) whatsap kurduysanız özelden yazayım beni de ekleyin lütfen.
-
@junior maaş konusunda net bir rakam verdiler mi hocam?
-
@cesa herkese göre değişiyor dedi. Deneyim yüksek lisans diploması performans vb. "O yüzden kimseye net bir şey diyemiyoruz bilgi kirliliği olmasın diye "gibi bir açıklama yaptılar bana. Ama 657 uzmanlıklardan çok yüksek, o kesin.
-
Whatsapp grubu kurduk suan 5 kisiyiz katilmak isteyen numarasini gonderebilir mesaj yoluyla. @ozge2 mesaj gelmedi istersen bir daha gonder.
-
@jbsay tekrar yolladım
-
Mesaj atan arkadaslar ekledim hepinizi 8 kisilik bir topluluk olduk
-
- maaşı İstanbullu olmayana yeter mi eğer 657'den az ise?
- işinizde muhasebe çok kullanılıyor mu?
- eğitim programı içeriği çok ve halen sürmekte mi?
- işiniz ciddi bir şekilde, boşver her yeri burada çok şey öğreniliyor zaten önemli yerlerde olanların çoğu buradan gitmiş denilecek şekilde gelişir mi sizce?