ÖSYM ve Cici Başkanı:)
-
Ösym nin hayatımızda ki önemi aşikar. Oraya yatırdığım paralarla annemi babamı hacca yollayıp hayırlı evlat olma yolunda ekstra puanlar kazanabilirdim:) Şimdi yepisyeni bi başkanı olmuş. Şimdiden sınav ücretleri konusunda anlaşmak lazım:)
-
Ösym denmişken sabah rastladığım haberi aktarmak istiyorum
" ÖSYM'den FETÖ'ye 12 kilometrelik kırmızı hat! Polis dehşete düştü...
Darbecilerin Ankara’daki üssü Turgut Özal Üniversitesi’nde yapılan incelemede polis, özel bir odadaki bilgisayara bağlı hat buldu.Türkiye’yi karanlığı boğmak amacıyla 15 Temmuz darbe girişimini tezgâhlayan FETÖ’cü alçakların oyunları bir bir deşifre ediliyor. FETÖ’nün eğitim ihaneti için üs olarak kullandığı Ankara’daki Turgut Özal Üniversitesi’nde polisin yaptığı detaylı araştırmada alçakların milyonlarca öğrencinin emeğini nasıl çaldığı ortaya çıktı. Ankara Etlik’teki Turgut Özal Üniversitesi’nde yapılan incelemede özel bir oda ve buradaki bilgisayarlara gelen bir hattın olduğunu fark eden polis, bilişim uzmanlarına hattı inceletti. Yapılan incelemede hattın normal internet ağından bağımsız özel çekilmiş bir hat olduğu belirlendi.
UCUNDAN ÖSYM ÇIKTI
Hattın ucunun nereye vardığını araştıran polis günlerce süren uğraşlar sonunda 12 kilometre ötede bulunan ÖSYM Başkanlığı’na ulaştı. Yapılan incelemede hattın ucunun ÖSYM’de sınav sorularının hazırlandığı odaya ulaştığı belirlendi. Soruşturma kapsamında FETÖ’nün bu hat sayesinde yıllarca ÖSYM’nin düzenlediği sınavların sorularını günler öncesinden hat üzerinden Turgut Özal Üniversitesi’ndeki bilgisayarlara aktardığı saptandı.
MİLYONLARIN EMEKLERİ BÖYLE ÇALINMIŞ!
Örgütün soruları üniversitede oluşturduğu ekip aracılığıyla sınava girecek örgüt üyelerine ulaştırdığı saptandı. Böylece milyonlarca öğrencinin ve ailelerinin yıllarca emek harcayarak hazırlandığı sınavlarda hakları yenmiş. Örgüt üyeleri hak etmedikleri halde yüksek puanlarla en gözde üniversitelere yerleşmiş.
40 PERSONEL DE İHANET ZİNCİRİNİN HALKASI!
Geçtiğimiz temmuz ayında üniversiteye yönelik yapılan operasyonda 40 personel hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Operasyon sonrası üniversite kapatılmış ve akademisyen ile personelin tamamı ihraç edilmişti. Yapılan soruşturmada personelin büyük çoğunluğunun ByLock kullanıcısı olduğu belirlenmiş ve bu kişiyle ile ilgili adli işlem yapılmıştı.
Kaynak: Akşam "
-
@sofuoglu üniversiteye girdiğim sene deli gibi çalıştım hedefim olan üniversiteye giremedim ne yalan söyleyim puanlar inanılmaz düzeyde kapattı yani o kadar yüksekti ki yakınından bile geçemedim. Muhtemelen 2010 ve 2011 sınavları (üniversiteye giriş) şaibeliydi... Yahut ben geri zekalıydım.
-
@sofuoglu habere okumaya baslarken o kadarda degil dedim ama o kadarmis yuh lan. Heriflere bak. Ülkeyi babalarinin ciftligi bellemisler. Kurumlara nasil sizdiklari belli oluyo yavas yavas.. Liseye, üniversiteye ve kpssye gece gündüz calisarak emek verdim. Kim haksiz yere benim önüme gectiyse ahirette teker teker hesap verecek ve ben orada hakkimi kimseye helal etmeyecem...
-
Yuh cidden yuh! İnsanın aklı hayaline sığmayacak işler. İşkenceside yine bizlere yok alyansını çıkar yok otobüs kartını at sınav stresi yetmezmiş gibi. İki yüzlü hayasızlar! Hakkımı helal etmiyorum.
-
@sofuoglu dedigin haberi sabah bende gördüm ardindan baktim ki ösym başkanı elektronik mezunu yanliş hayirlamiyorsam tabi sırf bu duzenbazliklar icin baskan yapıldığını düşünüyorum. Ama umarim sikintilar yaşanmaz cunku teknik konularda iyi olanlar genelde sosyal konularda problem yaşayan tipler oluyor insallah oyle bir durum yaşanmaz. Sinav ücreti bizim icin onemli olsada ösym kurum olarak inşallah serefsizlerden arındirilmistir. Ama bence kurum personel demirbaş sistem kagit matbaa şirketi kullanilan bina zamanla degismesi gerek bu şerefsiz fetöculer hersey yapmıştır...
-
@kartel06 sizlik bir durum yok hocam bu şerefsiz ve ahlak yoksunu insanlar yüz binlerce insanın hakkına girdiler ve gecesi gündüzüne ders çalışan insanların olması gereken yerlere geldiler;fakat gün yüzüne çıkmaya başladı ve hakkettikleri cezaları gerek bu dünyada gerek öbür dünya da alacaklar ve alıyorlar
@magduriibfli kesinlikle hocam bu dünyada kalmasa bile öbür tarafta cezalarını çekecekler Allah'ın izniyle bir sürü insanın emeğine girdiler şeref ve haysiyet yoksunu insanlar
@bolulu hocam bu kahpelerin en çok yuvalandıkları yerlerden biri ösym idi zaten ve 2010-2011 yıllarda yapılan sınavlarda da bunlar ayyuka çıkmıştı. Dileğim bundan sonra daha temiz ve berrak bir yapıya bürünmeleri ve bizleri çok zorlayan sınav ücretlerini aşağıya çekmeleri. Bakalım bekleyip göreceğiz
-
Herkesin hayatından bir şeyler çalan titan zinciri. Bütün girdiğiniz sınavların önüne binleri katıp, emeğin nasıl çalinacagini gözümüze gözümüze soktular. Allah ülkemizi bir daha böyle bir oluşumdan uzak etsin.