Türkiye İzlanda Maçı Ne Olur
-
Beklenmeyen bir gol yedik. Maçı kazanmak şart. Sizce ne olur sonuç? Bu maçı almak lazım, moralim bozuldu.
-
0-2 oldu. Vayy arkadaş ya olacak iş değil.
-
@Antimülakat hadi buyur 2-0 oldu
-
Milli takım bu ülkenin kanser oranını artıran unsurların başında geliyor.
-
Yaa kardeşim bu milli takım ne yapıyor anlamadım.
-
Sanırsın takımda kanat yok bitik arda ve cenk'i kanat oynatarak performansını düşürüyorsun, sanırsın takımda stoper yok mehmet topalı oynatırsın, sanırsın takımda orta saha yok aynı pozisyonda oynayan emre ve nuriyi birlikte oynatırsın...
-
Forumda Allah'tan ortamimiz nezih. Şu duruma ne denir bilemedim. Resmen rezillik, diğer maçta bir tane denklem duyarsam çıkma umuduna yönelik. O kişiyle bütün ilişkimi keserim.
-
Emre nuri oğuzhan bu maç için fazla. Bi tek oğuzhan topla gitmeye çalışıyo. Emre ve nuri fazla durağan oynuyo. 4-3-3 ten 4-2-3-1 e dönmemiz lazım. Sağ beke beğenmesek de sabriyi almalı. Ofansif orta sahaya ardayı çekip sol açığa cenk, sağ açığa yunus mallı girmeli.
-
Müthiş değişiklik Nuri çıktı Ozan girdi, çevirme ihtimalimiz doğdu(!)
-
Kurtarıcı olarak Ozan görülüyorsa vayyy halimize. Bu nasil maçtır be
-
Ben kapattım akşam akşam sinirlerim bozuldu yemin ediyorum bu nedir ya kendi sahanda 3 yiyorsun kader maçında...
-
@aliveli hocam intihar etmek isteyen milli mac izlesin sinirden gider zaten. Adamlar 3-0 yapmis maci hala pozisyon ariyo bizimkiler bitse de gitsek davasinda..
-
bir beşiktaşlı olarak söylüyorum yabancı sınırı diye bir şey olmamalı. Bizimkiler de çalışıp yabancı oyuncularla rekabet edecek düzeye gelmeli. Hayır formayı söküp alamayan adamı kontenjanla oynatsan milli müsabakada zaten yabancı oyuncuya karşı hiç bir şansı yok.
-
Yine kaybedilen yıllar. Bir kupa grup maçları açılır sonra gruplarda kapanır. Sonra diğeri açılır ve o da kapanır. Bence futbol milli takımı uluslararası turnuvalara katılmasın. İyi takım falan değiliz bildiğin çok kötüyüz.
-
@antimülakat hocam yeni jenerasyondan yetişen arkadaşlar çok da kötü değil ama şans verilmiyor maalesef. Trabzondaki Abdülkadir şu takımda banko oynar, oynaması gerekir. Son 2 maçını izledim müthiş bir futbolcu, keza Yusuf Yazıcı da öyle. Cengiz Ünder gibi pırıl pırıl biri var maç kadrosuna bile almıyorsun. Keşke takım bu gençler üzerine kurulu olsaydı da 5 fark yeseydik gıkım çıkmazdı.
-
Mesele yabanci siniriyla uzaktan yakindan alakası yok. Mesele zihniyet meselesi. Iki maç iyi oynadı diye artist oluyorlar. Kendi kulübünde oynamayan arda 37 yasina girmiş kendine hayri olmayan emre belezoğlu koşmayan burak ile maç kazanilmaz. Emre mor adam eksilten bireysel yenetekleri olan biri. Diğer tarafta cengiz var koy bunlari yusuf yazici var. Onlari oynat be kardeşim.
-
Bundan sonraki maçlarda yusuf yazici abdulkadir cengiz emre mor kesinlikle olmali. Türkiye artik kendine has oyun geliştirmeli bu oyuncularla. Burak milli takım formasini kesinlikle giymemeli kosmayan futbolcu olmaz. Her harekette kendini yere atan ha bire ofsayta kalan top kendisindeyken rakip futbolcuya faul yapan oyuncu istemiyoruz...
-
arda,burak,caner, mehmet topal ısrarından vazgeçilmesi lazım. genç oyuncularımız daha fazla süreyi hakediyor. bu arada eğer biz gitmezsek illa birisi dünya kupasını alacaksa o takım izlanda olmalı bence. Türkiye gibi deplasmanda sistemini korumayı başardı. yaptıkları faule bile itiraz etmeyen,bir kaç yıl öncesine kadar averaj takımı gözüyle bakılan takım.
-
Bence sorun giren oyuncu çıkan oyuncu meselesinde değil. Bizimkilerde arkadaşlık, birlikte oynama ruhu yok. Kimse kimsenin ne yapacağını, nereye koşacağını bilmiyor. Durum böyle olunca top bir futbolcunun ayağına geldiğinde takım kitlenip kalıyor. Kimse kimsenin iyi anlaştığı falan yok. Bu zamana kadar hep bireysel futbolcuların yaptıklarıyla skor aldık. Sürekli pas yaparak, farklı futbol organizasyonlarıyla skora ulaştığımız maç sayısı neredeyse yok denilecek kadar az. Gruplardan çıksak ne olur? İlk eleme maçı son olur. Bizde yetenek var, birliktelik yok. Türkiye Milli takım başarılarında hep birlikte oynayan futbolcuların var olması sağladı. Avrupa'da çok farklı kulüplerde oynayan futbolcularla bu birlikteliği nasıl yakalıyorlarsa, bizde de aynı durum sağlanmalı. Yoksa o girmiş, bu çıkmış işleriyle bu kısır döngüyü çözemeyiz.
-
@bolulu emre morda sadece yetenek var.. Sığırın teki.. Nereye koşacağını ne zaman pas atacağını ne zaman adam eksilteceğini bilmiyor gereksiz bir özgüven var adamdaki özgüven messide yok..