15.dönem rekabet uzman yardımcılığı/MÜLAKAT SÜRECİ
-
Arkadaşlar mülakat sürecinde bu baslik altinda bilgi paylaşımı yapalım...
-
Aynen irtibatta kalalım
-
Kolay gelsin dostlar, fırsat buldukça mülakat sorularını derleyip paylaşacağız burdan.
-
bundan önceki alimda kac gün sürdü mülakat tarihlerinin belli olmasi giren var mi önceki sinavlara?
-
Mulakat tarihleri genel grup icin 22-23 Ekim, diger 24 ekim. Mulakat tecrubesi olan arkadaslar bu mulakat icin tavsiye verebilseydi iyi olurdu. Mulakati ne sekilde olur? Sorular nasil sorular? ne kadar surer ? bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi
-
@sgkci nerden belli hocam o tarihlerde olduğu
-
@sgkci tmm gördüm şimdi sitede yayınlamışlar pardon
-
az önce posta geldi arkadaşlar 23 ü sabah 9 da mülakatiniz var içerikli
-
@sgkci mülakatları anlatan bir başlık var hocam
http://forum.tercihiniyap.net/topic/69/rekabet-kurumu-2016-uzman-yardımcısı-alımı -
Kurumun konaklama merkezi varmı arkadaşlar veya o civarda uygun ücretle kalabileceğimiz otel pansiyon ... biraz araştırdım fiyatlar ucuk geldi bilen arkadaşlar yardimci olabilirlerse sevinirim
-
bana da mail değil de sms ile gelmiş 22 sinde şu saatte diye. herkese farklı saat mi söylüyolar acaba
-
ne götürcez mülakata herhangi bir bilgi var mı arkadaşlar mailde fln yazıyo mu
-
@banshe kurum bilkentte olduğu için yakın oteller çok çok pahalıdır.
-
@banshe metro güzergahında bir otele bakım derim.
-
@aliveli evet fiyatlar yüksek sagol kardesim
-
Mektup geldi eve şimdi mülâkat saati günü yazıyor
-
@iyilerindostu yazmıyor kimlik yeterli sanırım ilana bakmak lazim ordada bisey yazmiyorsa kimlik yeterli olacaktır
-
@banshe hafta içi bi arar sorarım kesinleştirelim
-
arkadaslar bu gün kurumdan email aldim yarin mesai bitiminie kadar ekteki özgeçmişi doldurup gönderiniz diyr sizede mail geldimi?
-
@banshe evet gelmiş hocam çok sağolun gözden kaçardı yoksa