15.dönem rekabet uzman yardımcılığı/MÜLAKAT SÜRECİ
-
@siyasallı simdi de aradilar kardeşim mail geldimi diye sende Sağol
-
Hocam beni de aradılar.Toplu taşımayla gidecekler varsa sıhhiye köprüsünün üstünden bilkent dolmuşu gidiyormuş kuruma en hızlı o gelir dedi insan kaynaklarından hanfendi
-
Aşti'den rekabet kurumuna nasıl gidebilirim arkadaşlar?
-
@sherlocked Astinin onunden bilkent dolmuslari geciyor. Onunla gidebilirsiniz.
-
@14140154 Teşekkürler
-
arkadaşlar mülakat günü kimlik ve mail olarak gönderilen özgeçmiş formunun imzali bir nüshası yeterlidir değil mi?
-
@banshe imzalı olsun dediler mi ?yanlış hatırlamıyorsam bana sadece bir çıktısını getirin demişlerdi
-
@siyasallı71 atilan mailde de imzali cikti getirin diyor bende.
-
@14140154 evet doğru öyle diyormuş
-
onceki mülakatlar hakkında bilgi sahibi olan var mi? ortalama kac dakika sürüyor. ingilizce ceviri yaptiriyorlami genel olarak sorulan soru tipleri falan bilgi verecek var i?
-
@banshe artık yarın cevabını alacağız hocam. Derbiyi nerede izleyeceğiz o da kafa kurcalıyor biraz Herkese başarılar dilerim.
-
@sherlocked derbi çok kötü denk geldi
-
@siyasallı Aynen öyle oldu ama yetişiriz yine. Oyuncu değişikliklerini alkışlayan samimi bir kıraathane yok mudur yakınlarda, gidip izlesek.
-
@sherlocked Galatasaraylıysanız karanfil de çok çok samimi ortamlar var
-
@siyasallı evet sağ olasın, bakarım yarın duruma göre
-
sonuclar tahminen ne zaman açıklanır?
-
@banshe Tahminen söyluyorum. bundan önceki alimda mulakata kalanlardan guvenlik sorusturmasi belgeleri falan istenmis, mulakattan önce sorusturmalar tamamlanip sonuclar aciklanmisti. Fakat bu sefer galiba yaziliyi gecenelrin sayisinin fazla olmasi nedeniyle sorusturma belgeleri falan istenmedi. Bu yüzden mulakat sonucunu önce aciklayip sonra basarili ve yedek olanlardan bu belgeler istenecek diye tahmin ediyorum. Tabi bilmedigim bir sey varsa; mesela sorusturma belgelerine gerek duymadan sorusturma yapilabiliniyorsa, 2 aya yakin bekleriz diye dusunuyorum. Fakat birinci ihtimalin daha guclu oldgunu dusunuyorum.
-
kurumdan yeni mail alan var mi?