2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
defterdarlık sitesine bakalım o zaman haftaya teşekkürler
-
yeni ilan tahmini ne zaman gelir
-
Lise mezuniyet belgesini e devletten alsak olur mu acaba?
-
Arkadaslar mit neden guvenlik sorusturmasi yapsim biz kaymakam hakim miyiz allah askina 5 6 ay da surmez guvenlik sorusturmasi ayrica lutfen kulakyan dolma bilgilerle bilgi vermeye calismayalim
-
@rukiyesv ablacim benim face gibi sosyal medyada hesaplarim yok neyapacam ??
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar çok şükür benim de oldu. 6 sene sırf Guy için hazırlandım sonunda hakkımla kazıyarak oldu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
-
@ziyapasa kardes katilmanada gerek yok kazandgn ilin sitesi takip et yeter
-
@darkpassenger themis iktisat ,analiz iktisat-economicus ,iştirak hukuk ,pareto-optimus maliye,muhasebat-ferhat yıldız muhasebe bunlara ihtiyacım var
-
Herkese merhaba Gaziantep kazanan arkadaşlarla ufakta olsa bir platform(whatsapp,facebook vs) oluşturup iletişim halinde olabiliriz.
-
@ziyapasa burada da sayfa actim oradan da haberleselim ozaman bakar mısınız kpss a basligindan bakar mısın orayi canli tutalim ozaman fark etmez benim için toplanalım da
-
Su an aktif konumuz mesaj attım. sakarya kazananlar olarak gördüğüm kadariyla 2 3 kisi aktif ama belki pasif takip edenler vardir haberleselim. Benim kuzenim orada yaşıyor eşi de taksi soforu oldugu icin yer olarak onlardan sadece bilgi alıyorum ben hep birlikte daha guclu oluruz
-
Guy ve kaymakamlık kazanan var mı aramızda?
-
@kikikiki şuan halihazırda bir whatsap grubumuz var. İsterseniz Özelden numaranızı yazın alalım sizide
-
@ansızınbirilan peki numaramı gönderdim tesekkurler
-
@reagan Ben varım hocam siz kazandınız mı ikisini
-
@issizadam yok hocam kaçıncı oldunuz isminiz özelden yazar mısınız
-
Arkadaşlar şuan kendi yaşadığım şehirde Vakıfbank Uzman yardımcısıyım ancak aynı zamanda başka şehirde Guy'u kazandım. Sizce napmalıyım ? Eğer Guyu tercih edersem istifa süreci dahil nasıl bir yol izlemeliyim ? Güvenlik soruşturmasından sonra istifa etsem Guy'a göreve başlayabilir miyim ?
-
@ansızınbirilan bende Gaziantep i kazandım WhatsApp grubuna beni de alırmısınız
-
@malthus-0 beni de gruba alin please
-
@ansızınbirilan hocam özelden gonderdim numarami.