2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@tugayç bildigim kadariyla 2 3 hafta icinde internetten duyuru yapcaklar evrak teslimi icin istenen belgeleri sonra sorusturma baslayacak 2 3 ay icinde de sureci bitenleri tek tek cagirmaya baslayacaklar en azindan oncekiler oyle oldu dedi arkadaslar
-
antepten selamlar.)
-
cok sukur bugunleri de gorduk emegimiz heba olmadi
-
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar, işe başladıktan tam 6 ay sonra da burada meslek hakkındaki yorumlarınızı rica ediyoruz. Gerçekten farklı bir çalışma ve bundan sonraki sınava girecek olanlar için güzel bir veri olacaktır.
-
cok sukur Allah a emeklerimiz zai olmadi
-
Beyler bir şey soracağım. Bu guyda kalma zorunluluğu 5 yıl değil mi ? Birde 5 yıl sonunda atama işlemi yer değiştirme işlemi nasil gerçekleşiyor. İstenilen şehire gidilebiliyor 5 yıl sonunda
-
Bu arada Tercihiniyap ailesi olarak ilk gelir uzman yardımcılarını uğurlamış olacağız. Arkanızdan dökecek bir tas suyumuz olmasa da, iyi dileklerimiz her zaman yanınızda olacaktır. Bizi ve forumu unutmayın
-
@antimülakat hocam öncelikle teşekkürler, böyle bir platformu oluşturduğunuz için de çok teşekkürler, 5 aylık süreç içerisinde bu forum olmasa ne yapardık bilemiyorum, birbirimizi tanımasak da birbirimizin halinden anladığımız bir sürü arkadaş edindik kah güldük,kah üzüldük, yeri geldi her telden sohbet ettik bilgilendik,bilgi paylaştık vs. Biz buradayız bu güzel platformu bırakmayız Allah'ın izniyle, belki iş hayatına girince çok sık uğrayamayabiliriz ama bir gözümüz burada olacağı kesin. Hayırlı günleriniz olsun
-
@sofuoglu eyvallah. Biz teşekkür ederiz, kimsenin birbirini kasıtlı olarak kırmadığı, aşağılamadığı ve üzmediği bir platformda yer aldığınız için. Önemli olan da bu zaten: Hayatımızda bu derece sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen, birbirimize olan saygımızı yitirmeden bir arada kalabilmek.
-
ikameti aldırmak için istanbulamı gitmek lazım illa ?
-
@aycan nokta adres vermeniz yeterli hatta iki tane de yazabilirsiniz kadıköy üaküdar diye böylece ikisinden birine verilirsiniz. Güvenlik soruşturması biz de 1 bucuk ay da tamamlandı bizim. Ülkenin bulunduğu şartlar gereği bu süreç sizde uzayabilir tahmin edersiniz. Zaten 850 kişi aynı anda baslamıyor ben ilk grupta geldim bizde baslayan herkes ist dışıydı. Güvenlik soruşturması tamamlananlardan basladılar 200 kişi cagırdılar bu böyle dört parti devam etti en son grup ekim kasım gibi basladı sanırım. Tabi bu durum cok sayılı iller gecerli diğer iller daha kısa sürebilir
-
@deepblue bence aldırmayın. Evrak teslimine geldiğinizde nerede calışmak yasamak isterseniz orayı ilçe olarak yazın.
-
@guydemapusant, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@deepblue bence aldırmayın. Evrak teslimine geldiğinizde nerede calışmak yasamak isterseniz orayı ilçe olarak yazın.
mesela avcılarda calışmak istiyorum demek yetiyormuymuş
-
@guydemapusant listedeki ilk 200seklinde mi yoksa rastgele ilk 200 un mu soruşturmasi yapildi?
-
@deepblue evet yetiyor
-
@stefanzweig rastgele 200
-
tesekkurler.
-
Dostlarım kardeşlerim istanbul için demiyorum, diğer 100-200 kişilik iller için işe başlama tahmini ne zaman olur ?
-
@guydemapusant hocam istanbulda her ilçede çalışma olanağı var mı yoksa belirli ilçelere mi atama yapılıyor.
-
@napsak her ilçede ihtiyac var