2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@brifing iç denetçi yardımcılıgına kalmışım. var mı aynı kaderi paylaşan. 0.7 ile müfettişlik kaçmış. hakkımızda hayırlısı
-
@brifing 1 puanla müfettişlik gitti benim de dostum.
-
Ben hala puanımı göremiyorum. Halkbank.istanbil.edu.tr değil mi baktığınız yer?
-
60.98 ile mülakata kalamadım sanırım alanın 32 doğru olmasından kaybettim..
-
Arkadaşlar ingilizcesi %50 altında olup mulakata kalan var mi?
-
mülakat tarıhlerını bılen var mı
-
@erdemsrc erdem acelen ne bi dur bakayım
-
@dumi yok ilanda göremedim de acaba ben mı bulamadım dıye dusundum
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.3 ingilizce sorusu ile kazanamadım ne yazık ki ama kesinlikle daha yüksek beklemekteydim . İtirazın ne şekilde yapıldığı ve sürecin nasıl işlediği hakkında bilgi sahibi olan var mıdır ?
-
57 puanla uzman yard olmuş alan ve gygk den kıl payı geçmişim ing kurtarmış
-
Arkadaslar bakan ciksin site kasiyor hala bakamadim ya sonuca
-
Yine 60 barajı esnetilmiş sadece sanırım daha yüksek puanlılar açıkta kalmış gözüken hayırlı olsun , site kilit ben henüz bakamadım sonuçlar ayrıntılı mı kimisi eksik bilgi var gibi konuşmuş
-
Evet ya bakan çıksın. Hala açılmadı site göremedim sonucumu. Kalp krizi geçiricem.
-
Puanlar nasıl hesaplanmış?
-
müfettişlikte taban puan 62 uzmanlıkta 50 şaka gibi resmen puanlar buradaki çoğu kişi kalmıştır mülakata
-
ya arkadaşlar bt puanım 59.91 bt müfettişlik 60 niye yukarı yuvarlamamışlar
-
Bayağı zor sınav olmuş ve %50 barajına çok takılanlar olmuş gibi görünüyor. Baraj 60’da kalsaydı mülakata kalacak adam bulamazlardı galiba. Hayırlısı olsun.
-
Gy 27 alan 30 ingilizce 38 doğru 62 puan ile mülakata kalamadım.
Bu ülkede adaletli hiçbir şey kalmadı. Kazananlara başarılar.
-
@friedrich-hayek hayırlısı olsun hocam. iç kontrolörlükte de ev ziyareti oluyor mu acaba?
-
PUAN 60.89 gelmiş iç kontrolörlük gelmiş mülakat olarak şükür. mülakat hakkında bilgi verebilecek var mı ?