TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@sbf1983 özel sektorde mi calisiyosunuz ondan mi pismansiniz yoksa b kadrodasiniz ondan mi
-
@halil3 hocam b kadro memurum su an yaklasik 10 yili devirdim. sgk denetmen yrd kazandim 9. Promosyon atama bekliyorum. Pismanligim fen lisesi mezunu olup eczacilik veya tıp tercih etmememle ilgiliydi dostum.
-
Burada bir zamanlar epey bir mülkiyeli vardı. Hepsi iş güç sahibi olunca kayboldu. Nerede o eski mülkiye
-
Buralardayız hocam sabah iş akşam ders Ankara’ya gidene kadar devam ediyoruz yolumuza @antimülakat
-
@antimülakat ben de burdayim hocam:)
-
Eskiden buralar hep bahçelikti, renk renk meyve ağaçları vardı. Şimdi dutluk oldu, üzülüyor insan Bu sene mezun olan Siyasal tayfa tamamen kayıp sanki
-
işsiz bir tahsildar olarak forumda yerimi alıyorum
-
@antimülakat hocam ben halen ceketimde rozeti takiyorum buradakiler pek anlamiyor bu ne? mali musavir mi (ben de mm olan var) falan diyenler oluyor, daha onceki arabamda da simdikinde de arka camda ve on camda sticker falan. Bizim okul da boyle bir okul iste. Yine de guzeldi; bazen pisman olsam da...
-
Mekteb-i Mülkiye elbette güzeldi hocam. Özellikle sizin dönemleriniz son altın çağları idi. Bu başlıkta da aktarmıştım isterseniz yine göz atalım nasıl bir okuldu ve kimler tercih ediyordu?
YIL: 2003 Taban Puanları gazetelerde bulunurdu bu puanlar
Ankara Hukuk : 344,66
Ankara İktisat : 345,571
Ankara İşletme : 347,977
Ankara Tıp : 361,123 -
@gökyeleli Ben 2001 girisli ve 2007 mezunu olarak basarilar diliyorum hocam:) bizden lazim bu memlekete ne olursa olsun:)
-
Tıp: 515,720
Hukuk: 438,306İktisat : 335,87 : Sıralama yaklaşık 100 binlerde
İşletme : 329,90 : Sıralama yaklaşık 109 binlerde
Maliye : 343,74 : Sıralama yaklaşık 84 binlerde
SBKY : 377,22 : Sıralama yaklaşık 36 binlerde
Uİ : 359,17 : Sıralama yaklaşık 58 binlerde
ÇEKO : 302,35 : Sıralama yaklaşık 175 binlerde -
@sbf1983, içinde söyledi: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
@gökyeleli Ben 2001 girisli ve 2007 mezunu olarak basarilar diliyorum hocam:) bizden lazim bu memlekete ne olursa olsun:)
Mufettis,Kaymakam,sayistay denetcisi,idari hakim,uzman,denetmen,guy,memur ne olursa olsun hocam...
-
@sbf1983 çok sağolun üstad ben de 2009-2016 arası okudum. bizim okulun öğrenciye aşıladığı o devletçilik düşüncesi bilmiyorum diğer okullarda var mıdır? bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum.
-
@antimülakat 7718 den 109000 lere:(
-
@sbf1983 maalesef marka değerini koruma noktasında kötü örnekler listesine girebilecek bir düşüş yaşadı hocam!
-
@sbf1983 sayıştay bu sene kazandım ama şansıma iptal ettiler. elimde dguy var inşallah bir şanssızlık yaşamam. sizi de 10 yıl içinde sgk genel müdürü olarak görmekten şeref ve mutluluk duyarız .
-
@gökyeleli hocam eski dekan celal gole bize ticaret ve kiymetli evrak hukuku dersi vermisti. O zaman bize burasi meslek okulu degil burasi ogrenciye vizyon veren bir okul demisti; aslinda dogru olani soylemisti. gunumuzde bu ifadenin belki anlami yok ama o donemler icin onemliydi ve ben de bu konuda kendimi sansli hissediyorum.
-
@gökyeleli oo hocam iyiymis ben elemede 511. oldum.nasip olmadi. Hocam bence olur elbet iyi bir gorev olur insallah sizin de. Tesekkur ederim hocam iyi dilekleriniz icin bu arada:)
-
@antimülakat hocam bir cok etken var tabiki.
-
@sbf1983 ben çok kıymetli hocalardan dersler dinledim. siz belki daha kıymetlilerden dinlemişsinizdir. okulun vizyon kattığı çok doğru ancak ülkede vizyonlu ve kalifye insanlara gereken önem verilmiyor. gelir uzmanı bir mülkiyeli görünce bile içim burkuluyor.