Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@yasaklı Ne alakası var kardeşim 70 puanlı adam mülakatta 20 puan fazla aldı mı 90 puanlıyla eşit oluyor herkes eşit bana göre
-
@elinor-ostrom Sağol hocam
-
Ben bitmez mülakatmış arkadaşlar gruptada ölüm sessizliği hakim
-
hiç umudum yok kardeş bu mülakattan ne mülakatım iyi geçti ne de bu kurum bu sınavı 1 yıldan önce açıklayacakmış gibi gelmiyor biraz garip bir cümle oldu ama durum bu mülakat süreci bile kaç ay sürüyor:)
-
Bence mülakat çabuk sonuç verir
-
Seçimlerden önce açıklansa olmasa bile aklımdan çıkmış olur en azından
-
@firito hocam bilgi istek mi sizinki? İnş kısa sürer yaa
-
Son girecek arkadaşlar sorsa mülakatlarin açıklanmasına dair bi bilgi alabilir mi acaba ?
-
@aroma bilgi değil istek hocam tez zamanda açıklanır umarım
-
@firito inş hocam yaa seçimler şu süreçte dezavantaj yaratmaz Umarim
-
@aroma yani aslında geçen yıllara göre alımını hızlı yaptı yine hemen sınav açıklandiktan sonra mülakata başlamaları iyiye işaret
-
Ben sınav sonuçları açıklanmadan aradığım da telefonla konuştuğum bayan müfettiş ( öyle olduğunu tahmin ediyorum) biran önce genç müfettişlerimizi almak istiyoruz demişti
-
@nopainnogain inş hocam inş kısa sürede iyi sonuçlar alriz
-
@firito evt dediğiniz gibiyms umarım kısa sürer
-
Bugün girecek arkadaşlar mülakata kaç kişi gelmediğini güvenliğe sorsalar ellerinde liste var 2 dk da bakarlar
-
Birde komisyondan ne zaman açıklanacagi hakkında bilgi alırsa çok iyi olur
-
Arkadaşlar bide normal saatinizden biraz daha erken gidin erken alabiliyorlar Gelmeyenler oluyor
-
Dün 3 kişi yoktu
-
Bugün mülakata katılan arkadaşlar birşey duydumu acaba şu zaman açıklanır filan diye ?
-
Tahminen kaç kişi girmedi acaba