Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Seçim sonrasına kalacak sanki ses soluk yok ..
-
bakanlık kapanacağı için seçim sonrasına kalacağı kesin gibi
-
Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Mudurlugunun bagli oldugu Genclik ve Spor Bakanligi kapatilip genclik kismi Yeni İsmiyle Aile ve Toplum Bakanligina devrolunca bu mulakat ve diger genclik ve spor bakanliginin mulakatlari nasil etkilenir? bir ongorusu olan var mi?
-
@economist34 işler değişir diye düşünüyorum
-
@iibfli_keynes atamayi bakanlik mi yapiyor yoksa sadece genel mudurluk onayiyla mi?
-
@economist34 teftişlerde bakanlık yapar hocam
-
@xxxkara pek bir beklentim yok ama bu mulakatlarin aciklanmasi bakanlik kapatilmasi yeni bakanliga baglanmasi derken bu surec uzar bence. belki bir ihtimal bakanlik onayi olmadan islemler yapilir diye dusunmustum.
-
Mülakat zamani erken açıklanacak şeklinde bir izlenim vardı.Ancak seçim bakanlık Vs bnce de uzar gibi
-
Twiterda genel müdür sinan aksu'nun gönderisinin altına yazalım arkadaşlar veya teftiş kurulu başkanı cevat taş var ona da yazabiliriz baskı yapmazsak çok bekleriz salı günü gsb denetçi yardimciligi sinavi icin aradim 3 ay oldu neden aciklanmiyor halen dedim ülkedeki gelişmeler bunu etkiliyo dedi adam ve üstüne 6 ay 1 yıl açıklanmayan sınavlar var dedi biz bunları takip ediyoruz dedi bakanlıklıklarin birlesmesi etkiler mi dedim etkiler dedi
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
bu da olmadı
-
@yasaklı, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
bu da olmadı
Bu da mi gol degil be hocam
-
O mülakat puanları ne öyle ya. Yazk Ankaraya gelmk için harcadığmız paraya
-
Yazıklar olsun gerçekten nasıl dengelediler o puanları neye göre verdiler bilmiyorum
-
Dün enerji bugün kyk’dan elendim. İnşallah yarın sgm’den elenirim. Hakkım haram olsun
-
Birilerini listeye sokmak için neredeyse 100 tam puan vereceklermiş.Demek ki biz mülakatlardan böyle böyle kaybediyormuşuz.
-
Kurum sınavından 71 alana 98.8 verip listeye koyanlar var oldukça 85 90 alıp dışarda kalirim. Hakkimi gaspedene zehir olsun.
-
Adam sınavdan 71 almış. Listeye sokabilmek için 97 vermişler. Sonra da biri çıkıp diyorki 15 Temmuzdan sonra torpil azaldı
-
Kaybedenlere sabir diliyorum. Geçmiş olsun dostlar
-
Listede Bazı isimler, Başka kurumlarda daha iyi pozisyonda olması da şaşırtıcı olsa gerek.