2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun sonuçlar yükleniyor sanırım. Dualarımız müşterek. Gecemiz ve gazamız mübarek olsun
Tahmin mi dostu
-
@can-mavi
bence temenni -
@ugur55 valla pek mümkün değil gibi duruyor
-
Aynen temennim dostum hepimiz için
-
@ilmer
benim hiçbir öngörüm yok hocam ama banada pek mümkün gelmiyor. hiçbir bilgimiz yokken kimseninde umudunu kırmak istemem. bizi ayakta tutan bu çünkü. -
Aciklanmazsa bana kizmazsiniz insallah. Ben olani paylasmaya calistim.
-
Arkadaşlar , foruma üye olmayan ama takip eden bir kaymakam aday adayı arkadaşımız sms çekti .. kaymakam adaylığı şubesini aramış , 100 de 100 bu gece aciklanmayacak elektrik tesisatı yenileniyor o yüzden buradayız yarım saate çıkacağız demiş ve eklemiş , bu söylediğimi o foruma da yaz diye
Bu mesajı bana çeken arkadasa da buradan can-ı gönülden selamlar -
@can-mavi tesekkur ederiz kardesim. Beni de zan altinda kalmaktan kurtardin.
-
Bir heyecan aradım ama açan yok maalesef
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi tesekkur ederiz kardesim. Beni de zan altinda kalmaktan kurtardin.
Kardeşim zan altında kaldığı yok için rahat olsun , sağolasın aramışsın ve buraya da yazıp heyecanimiza ortak olmuşsun, Allah razı olsun
-
Benim öğrendiğimde bakan bey bütün birim amirlerini toplamış, ondan dolayı bütün birim amirleri bakanlıkta imiş.
-
Burası karışmış:)
-
@can-mavi saolasin kardesim buraya fazlasiyla itibar ve kalite katiyosun
-
@karamazov bakan bey İzmir’de..
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi saolasin kardesim buraya fazlasiyla itibar ve kalite katiyosun
Sağolasın dostum , sen ve buradaki çoğu kişi de öyle
-
@görünür-el gün içinde izmirdeydi hala izmirde olduğu bilgisini aldın mı?
-
O değilde ışığı duyan foruma koştu Forum nasıl canlandı birden unuttuğum nickleri gördüm
-
Söndü mü şimdi umutlar?
-
@turkmenoglu birincisi kardeşim bütün birim amirlerini toplayacağı program varsa bu mühim bir konudur ve bunu İzmir programının olduğu gün yapacagını düşünmüyorum. İkincisi ise bakan bey genelde gittiği yerlerde tek program değil birçok programa katılıyor bu sebepten orada dedim. Benimkiler kendi düşüncem. Sizin gibi duyum değil.
-
Beyler şimdi bakanlığın önünden geçtim personel katının Işık'ları açık peşpeşe 5 odanın Işık'ları yanıyor